Casa Iubirii – Spiritele se incing! Alina, V… | 質問の答えを募集中です! Casa Iubirii – Spiritele se incing! Alina, V… | 質問の答えを募集中です!

Casa Iubirii – Spiritele se incing! Alina, V…

未分類
Casa Iubirii – Spiritele se incing! Alina, VICTIMA unei provocari: ,,M-ai ranit, m-a durut!"
Casa Iubirii – Spiritele se incing! Alina, VICTIMA unei provocari: ,,M-ai ranit, m-a durut!”

Alina a fost astazi victima unui joc pus la cale de baieti. Alina a plans in hohote si a marturisit ca nu mai vrea sa lupte pentru un barbat pentru care nici nu exista. Andrei a ranit-o destul de tare, mai ales ca deja Alina isi facuse sperante, visa la o relatie cu el.
Spiritele se incing, iar Alina izbucneste: ,,Nu vreau sa vorbesc. Nu o dau in drame. Ti-am spus ca imi place foarte mult de tine si tu, in acelasi timp, pe langa ca sunt inexistenta pentru tine, mai faci si jocuri cu mine!”.
Baietii, insa, pun la indoiala supararea si lacrimile ei, ba mai mult, cred ca fost se razbuna pe Andrei.

Andrei e ,,fiert” pe Patricia, dar sufera dupa Emma? Asta este concluzia la care a ajuns Alina.
Alina are si alte framantari pe suflet, insa Andrei a reusit astazi, din pacate, sa provoace o mare furtuna in sufletul ei.
Daca il va ierta Alina pe Andrei, ramane de vazut!

Nu uitati, emisiunea ,,Casa Iubirii”, o calatorie importanta pentru gasirea sufletului pereche, poate fi urmarita in fiecare zi, de luni pana vineri – orele 10:00 si 16:30, iar sambata si duminica – orele 16:00 si 19:00, la Kanal D!
De asemenea, cele mai importante momente ale emisiunii pot fi vizionate pe canalul de youtube Kanal D Romania, editia integrala pe canalul de youtube Casa Iubirii, iar daca vreti sa fiti la curent cu tot ceea ce fac concurentii, dati follow paginii de instagram Casa Iubirii – link aici: https://www.instagram.com/casaiubirii.kanaldromania/.

#CasaIubirii #KanalD #AndreeaMantea #DespreIubire #CasaIubiriiKanalD #HouseOfLove #Sezonul2

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました