Stirile Kanal D (27.03) – Denise Rifai ii su… | 質問の答えを募集中です! Stirile Kanal D (27.03) – Denise Rifai ii su… | 質問の答えを募集中です!

Stirile Kanal D (27.03) – Denise Rifai ii su…

未分類
Stirile Kanal D (27.03) – Denise Rifai ii surprinde pe juratii "Bravo, ai stil!" cu intrebari rosii!
Stirile Kanal D (27.03.2023) – Denise Rifai ii surprinde pe juratii “Bravo, ai stil!” cu intrebari rosii! | Editie de pranz

#KanalD #StirileKanalD #kanald2 #Din2Aprilie #bravoaistil ! #MareaPremieraKanalD2 #deniserifai #40deintrebaricudeniserifai #CazSocant #CFR #AnchetaCFR #TragediePeSine #MitaPentruObtinereaPermiselorAuto #WeekendPeLitoral #SimulareBacRomana #DansatoriiDeTopAiRomaniei #RonaHartner #meteo

Ce ascunde Raluca Bădulescu în geantă? Denise Rifai i-a surprins cu întrebări roșii pe jurații de la “Bravo, ai stil!, chiar la filmările show-ului?

Noul sezon “Bravo, ai stil!” începe duminică, 2 aprilie, la ora 19:00, la Kanal D2, odată cu lansarea noii stații de televiziune! Mai este foarte puțin până la lansarea postului de televiziune Kanal D2, odată cu începerea noului sezon “Bravo, ai stil!, ce va avea loc duminică, 2 aprilie, de la 19:00! În așteptarea acestui super eveniment, Denise Rifai a făcut o vizită surpriză în platoul “Bravo, ai stil!” pentru a le ura colegilor ei succes în noul sezon și pe noua stație de televiziune, Kanal D2.

Celebra prezentatoare a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” nu a pierdut ocazia de a le pune “temutele” întrebări roșii juraților emisiunii. Ilinca Vandici și cei trei jurați, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu, au primit-o cu bucurie pe Denise Rifai în noul platou al emisiunii și s-au conformat atmosferei “roșii” impuse cu grație și umor de carismatica lor interlocutoare.

La întrebarea “Ce ai în poșetă?”, Raluca Bădulescu a scos o geantă încăpătoare de sub pupitru și i-a uimit pe cei prezenți cu enumerarea ce părea fără sfârșit. “Boamboane, ciocolată, covrigei, farduri, bijuterii… orice doreșți! De toate! Nu pot să vă arăt chiar tot!”, a spus cea supranumită “Regina Regească”.

Maurice a mărturisit că i se mai întâmplă să primească și el calificativul “Bravo, nu ai stil”, dar pentru el e important cine anume dă calificativul. “Depinde și cine îți spune. Ar trebui să te creditez foarte mult că să-ți ascult părerea”, a spus Maurice Munteanu.

Alexandru Abagiu a dezvăluit care este produsul imbatabil de make-up care scoate pe oricine din încurcătură. “Inteligența este cel mai bun produs de make-up. Și atâta timp cât transpare prin piele și nu pui prea mult “glet” pe suprafața ei, ai o sclipire specială”, a răspuns acesta.

Impresionată de vizita în platoul “Bravo ai stil!”, Denise Rifai le-a urat colegilor săi succes pe Kanal D2, noua stație TV care va emite din 2 aprilie. “A fost o experiență interesantă, mi-ar plăcea să vin mai des pe platoul “Bravo, ai stil!”. Le doresc succes colegilor mei, de acesta dată la Kanal D2! Am foarță mare încredere în acest proiect (“Bravo, ai stil!”)”, a spus Denise Rifai.

Nu pierdeți, duminică, 2 aprilie, de la 19:00, marea lansare Kanal D2 cu o ediție specială “Bravo ai stil!”, ce deschide cel de-al optulea sezon al indrăgitului show.

00:00 – Intro
00:01 – Apar detalii socante despre incidentul feroviar din Galati care a curmat viata unei persoane si a ranit alte trei. Ultimele detalii din ancheta arata ca accidentul s-a produs la 75 de km pe ora. In plus, mecanicul sustine ca nu a mai avut control asupra locomotivei.
04:36 – 4 politisti de la serviciul de permise auto, din Brasov, au fost retinuti pentru luare de mita. Cei 4 sunt acuzati ca ar fi cerut bani viitorilor soferi, pentru a le obtine permisele de conducere.
06:42 – Turistii care au vizitat litoralul in acest weekend au ales cherhanalele, iar timpul de asteptare pentru o masa a fost chiar si de 4 ore, dar a meritat.
09:14 – Zi importanta pentru elevii claselor a 12-a. Astazi a fost prima zi a simularii examenului de bacalaureat, la limba si literatura romana.
12:03 – Performanta cere sacrificii. O stiu cel mai bine tinerii care practica dansul sportiv. Pe cat de frumos pare, pe atat de greu este sa dansezi la nivel de top.
18:45 – In aceasta saptamana avem parte de un eveniment astral deosebit. Avem planeta Marte in zodia Rac. Aceasta energie ne indeamna sa luptam pentru familie – HOROSCOP SAPTAMANAL.
21:02 – Rona Hartner a implinit 50 de ani si a petrecut pe scena, unde a fost sarbatorita de prieteni si de fani. Astazi, artista este in platoul Stirilor Kanal D pentru a ne povesti despre marea petrecere.
25:55 – Ce ascunde Raluca Bădulescu în geantă? Denise Rifai i-a surprins cu întrebări roșii pe jurații de la “Bravo, ai stil!, chiar la filmările show-ului?
29:40 – METEO | Cum va fi vremea azi?

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/
http://www.kfetele.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました