Casa Iubirii – ESTE CRISTINA ATRASA DE MARIN… | 質問の答えを募集中です! Casa Iubirii – ESTE CRISTINA ATRASA DE MARIN… | 質問の答えを募集中です!

Casa Iubirii – ESTE CRISTINA ATRASA DE MARIN…

ES
Casa Iubirii – ESTE CRISTINA ATRASA DE MARINEL SAU NU? ,,Tu te-ai despartit de mine, nu-ti mai pasa"
Casa Iubirii – ESTE CRISTINA ATRASA DE MARINEL SAU NU? ,,Tu te-ai despartit de mine, nu-ti mai pasa …”

Laurentiu are multe curiozitati despre noua concurenta din ,,Casa Iubirii”, Erisa, tanara cu aer exotic si misterios, care a ales sa se inscrie in competitie pentru Marinel.
La fel de multe curiozitati despre Erisa au si ceilalti baieti. Marinel ar vrea sa stie mai multe despre fostele relatii ale tinerei, dar si daca a suferit din iubire. Alex, pe de alta parte, vrea sa afle care este calitatea cea mai importanta pe care ar trebui sa o aiba un viitor iubit.
Erisa: ,,Sa fie respectuos si asumat!”.

Radu si Cristina s-au despartit, asta pentru ca el a vrut. Le este tot mai greu sa se apropie unul de altul si chiar sa se priveasca in diverse ipostaze.
Glumele pe care Cristina le-a avut ieri cu Marinel au fost extrem de deranjante pentru Radu. A inteles ca il place si chiar ar vrea o relatie cu el, insa ii este frica ca nu cumva la mijloc sa fie un plan pus la punct de el si de Marinel. De asemenea, si Marinel a inteles acelasi lucru, insa Cristina neaga si spune ca nu are sentimente fata de Marinel.

Nu uitati, emisiunea ,,Casa Iubirii”, o calatorie importanta pentru gasirea sufletului pereche, poate fi urmarita in fiecare zi, de luni pana vineri – orele 10:00 si 16:30, iar sambata si duminica – orele 16:00 si 19:00, la Kanal D!
De asemenea, cele mai importante momente ale emisiunii pot fi vizionate pe canalul de youtube Kanal D Romania, editia integrala pe canalul de youtube Casa Iubirii, iar daca vreti sa fiti la curent cu tot ceea ce fac concurentii, dati follow paginii de instagram Casa Iubirii – link aici: https://www.instagram.com/casaiubirii.kanaldromania/.

#CasaIubirii #KanalD #AndreeaMantea #DespreIubire #CasaIubiriiKanalD #HouseOfLove #Sezonul2

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました