Bravo, ai stil! – Timisoara sparge gheata! C… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Timisoara sparge gheata! C… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Timisoara sparge gheata! C…

未分類
Bravo, ai stil! – Timisoara sparge gheata! Carina, prima concurenta pregatita de jurizare!
Bravo, ai stil! – Timisoara sparge gheata! Carina, prima concurenta pregatita de jurizare!

Editia din 2 aprilie a show-ului de moda ,,Bravo, ai stil!” – Sezonul 8, ne-o aduce in fata micilor ecrane pe Carina, in varsta de 24 de ani, din Timisoara, absolventa a Facultatii de Drept, jurista de meserie.
Pentru a fi in tema cu meseria ei, astazi merge la tribunal: ,,Vreau sa o sustin pe prietena mea la divortul de sotul ei!”.

Asa cum ne-am obisnuit din sezoanele trecute, colegele trebuie sa comenteze tinuta tinerei noastre, dupa propriile gusturi, afinitati si invataturi.
Daca sacolul a fost pe placul lor, geanta le-a displacut total, in rest, niciun comentariu de adaugat. Se pare ca in prima ei zi chiar a dat lovitura cu tinuta.

Si daca tot a absolvit ,,Facultatea de Drept”, Carina paseste cu dreptul in fata juratilor. Cum comenteaza ei tinuta? Ce trebuie schimbat, ce trebuie adaugat, atat in materie de stiling, cat si in materie de make-up? Primeste stele, nu primeste? Care va fi verdictul final?
Maurice Munteanu: ,,Tinuta pe care o porti in aceasta seara, la inceputul sezonului 8, este castigatoare doar dintr-un singur punct de vedere, si anume cromatic. Bej, negru, orange sunt intotdeauna castigatoare!”.

Zece concurente frumoase și hotărâte să câștige titlul de ,,Cea mai stilată femeie din România” intră de astăzi, 2 aprilie, în cea mai spectaculoasă competiție – “Bravo, ai stil!”, sezonul 8. Ediția specială “Bravo, ai stil!” de duminica aceasta marchează și lansarea Kanal D2, noul post TV din portofoliul Dogan Media Internațional.

Dintre sutele de fete care s-au înscris la casting, doar zece au rămas în concursul televizat, de la Kanal D2. Încă necunoscute publicului larg, acestea sunt studente, antreprenoare, creatoare de conținut, unele foarte vocale, altele mai timide, dar toate ambițioase și hotărâte să își demonstreze calitățile extraordinare.

Din această seara, de luni pana vineri, de la ora 19:00, la Kanal D2, cele zece concurente vor fi admirate de o întreagă țară și se vor afla sub lupa atentă a celor trei jurați și mentori – Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Carina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました