Bravo, ai stil! – Luiza vrea sa cucereasca l… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Luiza vrea sa cucereasca l… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Luiza vrea sa cucereasca l…

未分類
Bravo, ai stil! – Luiza vrea sa cucereasca lumea modei! PRIMELE CRITICI IN MATERIE DE MODA!
Bravo, ai stil! – Luiza vrea sa cucereasca lumea modei! PRIMELE CRITICI IN MATERIE DE MODA!

Editia din 2 aprilie a show-ului de moda ,,Bravo, ai stil!” – Sezonul 8, ne-o aduce in fata micilor ecrane pe Luiza, in varsta de 23 de ani, din Targu-Jiu, absolventa a Facultatii de Design la Universitatea de Arta si Design din Cluj. De meserie hostess si animatoare pentru petrecerile de copii, dar si creator de continut, tanara spera sa faca cariera si in fashion.
Astazi, Luiza merge la Balul Florilor, anul acesta luand locul mamei sale care se ocupa de aranjamentele florale. Asta da poveste!

Asa cum suntem deja obisnuiti, colegele sale trebuie sa comenteze tinuta. Luiza este ochi si urechi la gesturi si cuvinte.
Apar si primele critici din sezonul 8 ,,Bravo, ai stil!”, critici constructive, speram noi.
Beatrice: ,,Pot intelege zona aceasta de a combina masculin cu feminin. Inteleg ca ai vrut sa o duci intr-o zona business!”.

Totusi, marea provocare vine abia in momentul in care Luiza defileaza in fata juratilor. Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Alex Abagiu vor da ultimul verdict.
Daca le-a placut tinuta Luizei, daca ar schimba ceva, ce ar schimba, daca primeste sau nu primeste stele, aflam chiar din acest material!

Zece concurente frumoase și hotărâte să câștige titlul de ,,Cea mai stilată femeie din România” intră de astăzi, 2 aprilie, în cea mai spectaculoasă competiție – “Bravo, ai stil!”, sezonul 8. Ediția specială “Bravo, ai stil!” de duminica aceasta marchează și lansarea Kanal D2, noul post TV din portofoliul Dogan Media Internațional.

Dintre sutele de fete care s-au înscris la casting, doar zece au rămas în concursul televizat, de la Kanal D2. Încă necunoscute publicului larg, acestea sunt studente, antreprenoare, creatoare de conținut, unele foarte vocale, altele mai timide, dar toate ambițioase și hotărâte să își demonstreze calitățile extraordinare.

Din această seara, de luni pana vineri, de la ora 19:00, la Kanal D2, cele zece concurente vor fi admirate de o întreagă țară și se vor afla sub lupa atentă a celor trei jurați și mentori – Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Luiza

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました