Bravo, ai stil! – Sorina, hotarata sa castig… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Sorina, hotarata sa castig… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Sorina, hotarata sa castig…

未分類
Bravo, ai stil! – Sorina, hotarata sa castige! Luiza pune paie pe foc: ,,De la zis pana la facut.."
Bravo, ai stil! – Sorina, hotarata sa castige! Luiza pune paie pe foc: ,,De la zis pana la facut e cale lunga!”

Prima concurenta care defileaza astazi, in editia din 3 aprilie, este Sorina, care a ales sa-si prezinte tinuta fabuloasa pe o piesa si mai fabuloasa.
Sorina: ,,Am energie, sunt incantata de tinuta!”.

Chiar daca zilele trecute Sorina nu a avut o stare tocmai buna, iata ca azi, lucrurile stau diferit. Si-a invitat prietenele la casa ei boereasca. De ce? A fost ceruta in casatorie cu un inel de doar o jumatate de karat. Din nefericire pentru el, cel care a cerut-o in casatorie, Sorina a refuzat, asa ca strange fetele la o sueta.
Referitor la competiei, Sorina si-a proiectat deja viitorul. Se vede direct in marea finala si cu superba coroana pe cap. Luiza, insa, pune paie pe foc: ,,Vedem pe parcurs. Se schimba multe!”.
Totusi, tinuta este deocamdata importanta, iar fetele trebuie sa-si dea cu parerea. Cum vad ele outfitul creat de manutele Sorinei, aflam din acest material.

In fata juratilor, Sorina paseste increzatoare. Alex Abagiu ataca primul: ,,Mi se pare ca ai exagerat putin si cu eyelinerul si cu rujul rosu!”. Fetelor, luat aminte! Pentru un look mai fresh, pastrati totul la minim, asta in ceea ce priveste machiajul.
Ce parere au Raluca Badulescu si Maurice Munteanu despre tinuta propusa astazi de Sorina, aflam din acest material!

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Sorina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました