Bravo, ai stil! – Carina si Andreea, intr-un… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Carina si Andreea, intr-un… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Carina si Andreea, intr-un…

未分類
Bravo, ai stil! – Carina si Andreea, intr-un schimb de replici tensionate: ,,M-a deranjat tare!"
Bravo, ai stil! – Carina si Andreea, intr-un schimb de replici tensionate: ,,M-a deranjat foarte tare!”

In editia din 5 aprilie, cea de-a treia concurenta care ne incanta privirile este superba Carina. Daca va reusi sa surprinda de data aceasta juratii, ramane de vazut.

In aceasta seara, Carina este intr-un city-break la Budapesta, cu prietenele si se pregatesc toate sa iasa intr-un club. Iata, aceasta este tinuta de club a Carinel. Va place? Ati purta?
Totusi, sa trece si la ceva mai serios. Carina a marturisit la testimoniale ca le va face niste observatii fetelor. Cand juratii vorbesc, ele nu trebuie sa vorbeasca peste ei, spune Carina. In al doilea rand, daca cineva le face observatii, trebuie sa fie ochi si urechi la interlocutor. Carina a dat-o exemplu pe Andreea, exemplu care a starnit un val de reactii. Astazi, cele doua concurente trebuie sa vorbeasca deschis despre aceasta problema si sa cada la un acord. Vor putea, oare?

In fata juratilor, Carina nu prea suprinde. Fusta prea scurta nu o impresioneaza deloc pe Raluca Badulescu, ba mai mult, are de facut cateva observatii: ,,Trebuie sa ne alegem ceea ce ne vine bine!”. Corpul splendid al Carinei este apreciat de jurata noastra, insa trebuie sa-si mai exerseze mersul pe tocuri.
Ce spun, insa, Alex Abagiu, pe partea de make-up, dar si Maurice Munteanu, pe partea stiling, aflam din acest material.
Ce credeti, primeste sau nu primeste stele?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Carina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました