Bravo, ai stil! – Cerceii cu pene ai Luizei,… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Cerceii cu pene ai Luizei,… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Cerceii cu pene ai Luizei,…

未分類
Bravo, ai stil! – Cerceii cu pene ai Luizei, motiv de amuzament pentru jurati!
Bravo, ai stil! – Cerceii cu pene ai Luizei, motiv de amuzament pentru jurati!

In editia din 6 aprilie, cea de-a cincea concurenta care ne incanta privirile este Luiza, care azi trece de la culorile tipatoare, la nunate de maro si crem.

In aceasta seara, Luiza merge la un club din Londra. A auzit din surse sigure ca si Justin Bieber va fi acolo. Pentru ca e indragostita de el inca de cand era mica, trece la urmariri. Sa fie, oare, buna tinuta pentru genul acesta de actiuni? E potrivita, in acelasi timp, si pentru club?
Milena: ,,As fi schimbat pantofii. Nici geanta nu as fi pastrat-o. In rest, imi place!”. Jasmine este fascinata de look-ul propus de Luiza in aceasta seara, iar picioarele, pe cat de superbe sunt, pe atat de mult le-a “uratit” cu pantofii pe care i-a ales. Ce vor spune, oare, juratii?

Nici nu a inceput bine jurizarea, ca juratii sunt pusi pe glume, mai ales pe seama cerceilor purtati de Luiza: ,,Ma sperie faptul ca cineva poate intra intr-un magazin pentru a cumpara acesti cercei!”. Per total, look-ul este ok, spune Maurice. Daca si Raluca Badulescu va avea aceeasi parere, este super, iar daca va primi si trei stele, e de bine.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Luiza

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました