Bravo, ai stil! – Raluca, fascinata de excen… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Raluca, fascinata de excen… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Raluca, fascinata de excen…

ES
Bravo, ai stil! – Raluca, fascinata de excentricitatea lui Beatrice: ,,Ma bucur ca esti aici!"
Bravo, ai stil! – Raluca, fascinata de excentricitatea lui Beatrice: ,,Ma bucur ca esti in competitie!”

In editia din 6 aprilie, cea de-a doua concurenta care ne incanta privirile este Beatrice, care si in aceasta seara propune un look extravagant!

In aceasta seara, Beatrice vrea sa isi organizeze ziua intr-un mod spectaculos. Ziua Izabelei, celebra zi de nastere, ramane istorie. Accesoriul de pe cap, spune ea, este menit sa evite contactul cu toata lumea.
Pana la jurizarea tinutei, Beatrice trebuie sa ne spuna care este diferenta dintre ,,fata de la oras” si ,,fata de oras”. Carina este de parere ca prepozitiile conteaza. Aflam ca anumite concurente i-ar fi pus Carinei niste etichete, asta din cauza, spun ele, vine aici doar cu tinute basic, din mall.

Ei bine, tinuta conteaza, asa ca trebuie sa aflam parerile tuturor, mai ales ale juratilor.
Raluca Badulescu este fascinata de ingeniozitatea lui Beatrice: ,,Ma fascineaza tinutele pe care le ai. Nu stiu de unde le scoti. Tie iti vine natural asta. Esti chiar un personaj. Ma bucur ca esti in competitie!”. Suntem curiosi cu ce se prezinta maine Beatrice.
Totusi, ce spun oare Maurice si Alex Abagiu? Vor fi si ei incantati de tinuta? Vor da stele? Totul aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Beatrice

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました