Bravo, ai stil! – Maurice observa o mica evo… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Maurice observa o mica evo… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Maurice observa o mica evo…

未分類
Bravo, ai stil! – Maurice observa o mica evolutie in parcursul Milenei: ,,Iti vine bine rochia!"
Bravo, ai stil! – Maurice observa o mica evolutie in parcursul Milenei: ,,Iti vine bine aceasta rochie!”

In editia din 6 aprilie, prima concurenta care ne incanta privirile este Milena.

In aceasta seara, Milena se intalneste cu fostul ei sot, la 4 ani dupa divort. El este designer de jocuri video cu animatii chinezesti, de aici si tinuta Milenei, care a si fost muza lui. Cine stie, poate, poate se vor impaca.
Totusi, daca tinuta este buna si pentru ,,Bravo, ai stil!”, ramane de vazut. Pana sa aflam verdictul juratilor, aflam parerea celorlalte concurente.
Luiza: ,,La aceasta rochie nu as fi adaugat incaltarile, nici geanta! As fi pus si niste bijuterii aurii!”. Alina, pe de alta parte, este de parere ca in aceasta seara Milena este mai frumoasa ca oricand, ceea ce o face pe tanara noastra sa-si imbratiseze strans colega de competiei: ,,E foarte draguta!”.

Si in data juratilor Milena a dat lovitura. Ca tot s-a vorbit despre viata ei amoroasa, Alex Abagiu a “mirosit-o” imediat: ,,Esti indragostita lulea. Lasa vrajeala!”. Despre tinuta, insa, Maurice are foarte multe cuvinte de lauda, ba mai mult, chiar observa o mica evolutie in parcursul ei. Ce spune si Raluca Badulescu, dar si daca primeste sau nu primeste stele, aflam din acest material!

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Milena

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました