Bravo, ai stil! – Sorina are un aer dramatic… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Sorina are un aer dramatic… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Sorina are un aer dramatic…

未分類
Bravo, ai stil! – Sorina are un aer dramatic! Raluca taxeaza sabotii: ,,Sunt pentru rochia lui Iris"
Bravo, ai stil! – Sorina are un aer dramatic! Raluca taxeaza sabotii: ,,Sunt pentru rochia lui Iris!”

In editia din 6 aprilie, cea de-a opta concurenta care ne incanta privirile este Sorina, extrem de hotarata sa castige competitia.

In aceasta seara, Sorina este in Berlin, la o petrecere, si a pus ochii pe cineva. Acel cineva a pus ochii pe ea, ba mai mult, i-a si propus sa mearga intr-o vacanta in Franta.
Andreea este incantata de coafura Sorinei din aceasta editie, ii place si lantul de la gat, cerceii, dar si geanta si incaltarile. Ce sa mai, doar cuvinte de lauda.

De la inceputul competitiei, Sorina a marturisit ca isi creaza singura tinutele, mai ales ca detine un atelier de confectii. Toate tinutele cu care a ales sa defileze in platou sunt din aceeasi zona vestimentara, aceeasi cromatica, ceea ce nu ii place Ralucai Badulescu. De saptamana viitoare, insa, Sorina primite sa diversifice. Totusi, daca tinuta din aceasta seara primeste sau nu primeste stele, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Sorina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました