Bravo, ai stil! – Iris, aplaudata de jurati:… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Iris, aplaudata de jurati:… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Iris, aplaudata de jurati:…

ES
Bravo, ai stil! – Iris, aplaudata de jurati: ,,Este cea mai buna tinuta a serii!"
Bravo, ai stil! – Iris, aplaudata de jurati: ,,Este cea mai buna tinuta a serii!”

Este prima GALA din sezonul 8 – ,,Bravo, ai stil!”, iar conceptul este ,,Stilul Meu”, un prilej numai bun sa aflam mult mai multe despre concurentele noastre. Juratii sunt pregatiti sa dea note mari, sa dea sfaturi cat mai multe despre fashion si beauty, dar sa si sesizeze greselile, evident, acolo unde ele exista.
In aceasta seara, fiecare va fi punctata de catre juriu cu note de la 1 la 5. Care va fi cea mai buna tinuta, care va fi cea mai slaba, daca vor exista tinute slabe, daca vor exista tinute bune, toate aceste detalii le aflam in aceasta seara!

Cea de-a zecea concurenta din prima gala concept a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!” este Iris, care a ales sa puna in scena, asemeni Milenei, o poezie super emotionanta, poezie care a adus chiar si lacrimi in ochii unor concurente. Asta da intrare de gala! Poezia, de asemenea, este scrisa de mama ei, atunci cand parintii au divortat.
Daca tinuta are trecere in fata colegelor sale, ramane de vazut.
Andreea: ,,Este cea mai buna tinuta pe care ai purtat-o pana acum!”.

Comentariile juratilor sunt din start cele mai bune de pana acum. Notele sunt si ele la fel de mari, la fel de mari precum asteparile: ,,Tinuta este exceptionala!”. Maurice are si el doar cuvinte de lauda, la fel si Alex Abagiu. 5 pe linie!

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Iris

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました