Bravo, ai stil! – Printre lacrimi, Andreea i… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Printre lacrimi, Andreea i… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Printre lacrimi, Andreea i…

未分類
Bravo, ai stil! – Printre lacrimi, Andreea incearca sa convinga juriul ca nu lucreaza cu un stilist!
Bravo, ai stil! – Printre lacrimi, Andreea incearca sa convinga juriul ca nu lucreaza cu un stilist!

Este prima GALA din sezonul 8 – ,,Bravo, ai stil!”, iar conceptul este ,,Stilul Meu”, un prilej numai bun sa aflam mult mai multe despre concurentele noastre. Juratii sunt pregatiti sa dea note mari, sa dea sfaturi cat mai multe despre fashion si beauty, dar sa si sesizeze greselile, evident, acolo unde ele exista.
In aceasta seara, fiecare va fi punctata de catre juriu cu note de la 1 la 5. Care va fi cea mai buna tinuta, care va fi cea mai slaba, daca vor exista tinute slabe, daca vor exista tinute bune, toate aceste detalii le aflam in aceasta seara!

Cea de-a opta concurenta care ne incanta privirile in prima gala concept a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!” este Andreea, suspectata de juratii nostri ca ar lucra cu un stilist. Este prima data in istoria show-ului de moda cand se vorbeste atat de repede despre un stilist. Daca are sau nu are, asta sigur vom afla la momentul potrivit. Pana atunci, insa, sa aflam mai multe despre Andreea, dar si ce parere au juratii despre tinuta propusa.

Andreea ne-a bucurat pe toti cu un dans de senzatie si a transmis multa, multa emotie. Daca momentul a fost superb, tinuta cam scartaie in ochii lui Iris care imediat gaseste defecte. Umerii accentuati nu prea o pun in valoare. Voi ce spuneti? Sorina, pe de alta parte, ii recomanda colegei sale aceeasi reteta, sa mearga pe set. 🙂

In fata juratilor, Andreea paseste cu multa incredere, insa este descurajata imediat. Juratii inca o banuiesc pe tanara noastra ca ar lucra cu un stilist, ceea ce este exclus in aceasta competitie de moda. Printre lacrimi si suspine, Andreea se apara si spune ca aceasta este creatia ei, inspirata de prin reviste, case de moda, sezoane trecute ,,Bravo, ai stil!”. Asa sa fie, oare?
Totusi, ce parere au juratii despre tinuta? Primeste sau nu primeste calificative mari? Totul aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Andreea

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました