Bravo, ai stil! – Jasmine, tinuta indrazneat… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Jasmine, tinuta indrazneat… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Jasmine, tinuta indrazneat…

未分類
Bravo, ai stil! – Jasmine, tinuta indrazneata pentru intalnirea cu admiratorul secret!
Bravo, ai stil! – Jasmine, tinuta indrazneata pentru intalnirea cu admiratorul secret!

In editia din 12 aprilie, cea de-a doua concurenta care ne incanta privirile este Jasmine, concurenta noastra tacuta, dar super stilata.

In aceasta seara, Jasmine a pregatit o poveste pe jumatate reala. De doua saptamani tot primeste niste biletele anonime acasa. In ultimul biletel, a fost invitata in oras. Ea se duce acum sa se intalneasca cu persoana respectiva. Tinuta a fost gandita in cel mai mic detaliu. De e baiat, o va vedea propusa din cap pana-n picioare. De e fata, nu-i bai, ramane la distractie cu ea.
Milena nu este neaparat incantata de tinuta propusa de Jasmine, insa nici nu-i displace. Sorina, pe de alta parte, are doar cuvinte de lauda. Ii place tot.

Daca si juratii sunt pe aceeasi lungime de unda, ramane de aflat.
Maurice preia cuvantul: ,,Colierul nu-mi place, jeansii nu-mi plac, geanta nu-mi place, botinele nu-mi plac. S-ar putea face ceva, dar nu asta, cu acel top!”. Ce spune, insa, Raluca Badulescu, dar si Alex Abagiu, magicianul machiajului, ramane de aflat din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Jasmine

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました