Bravo, ai stil! – Camasa cu fata-n spate e u… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Camasa cu fata-n spate e u… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Camasa cu fata-n spate e u…

ES
Bravo, ai stil! – Camasa cu fata-n spate e una reusita! Jasmine incanta juratii! ,,Ai un look fresh"
Bravo, ai stil! – Camasa cu fata-n spate e una reusita! Jasmine incanta juratii! ,,Ai un look fresh”

In editia din 13 aprilie, Jasmine este cea de-a saptea concurenta care ne incanta privirile. Pana acum, doar de bine. Multe tinute laudate de jurati si tot atat de multe stele. Daca azi va fi la fel, ramane de vazut.

Jasmine merge in aceasta seara cu Sorina in club, insa nu oricum, ci cu un scop. A avut ultima infatisare la notar, asta pentru ca a divotat, asa ca merge sa sarbatoreasca.
Beatrice: ,,Tinuta imi place, ai conturat un look armonios, dar nu-mi place geanta!”. Milena, in schimb, si-ar fi dorit o accesorizare mai puternica si, la fel, ar schimba geanta. In rest, ii place look-ul, dar si make-upul.

S-au intors la ,,Bravo, ai stil!” camasile cu fata in spate, iar dsca le-a lungul timpului au defilat in fata juratilor modele cam nereusite, astazi Jamsine da lovitura. Ralucai Badulescu: ,,Iti vine bine. Sunt ok si pantofii, dar geanta ar fi trebuit schimbata!”. Look-ul proaspat este apreciat de Alex Abagiu si iata si un truc: ,,Albul este culoarea care va aduce mai multa stralucire atunci cand, poate, sunteti mai obosite!”. Bine de stiut!
Primeste sau nu primeste Jasmine stele? Sa fie tinuta si pe placul lui Maurice?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Jasmine

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました