Bravo, ai stil! – Juriul, lectie de atitudin… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Juriul, lectie de atitudin… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Juriul, lectie de atitudin…

未分類
Bravo, ai stil! – Juriul, lectie de atitudine pe DISCO! Beatrice "aduce o schimbare in platou!"
Bravo, ai stil! – Juriul, lectie de atitudine pe DISCO! Tinuta lui Beatrice, apreciata de Raluca: “Esti prima concurenta care aduce o schimbare in platou!”

Cea de-a doua saptamana de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8 se incheie cu o gala fabuloasa, o gala in care vom vedea cum au evoluat concurentele noastre pana acum. Pretentiile cred de la o zi la alta, juratii devin tot mai exigenti, taxeaza ce este de taxat si aplauda ceea ce este de aplaudat.
Urmeaza o gala incendiara!

A patra concurenta care ne incanta privirile in cea de-a doua gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!” este Beatrice, o concurenta care a evoluat frumos, care a propus tinute mai neobisnuite, unele dintre ele pe placul juratilor, altele nu. Suntem tare curiosi ce a ales sa ne prezinte in aceasta seara. Voi nu?
Pana atunci, insa, juriul pune in scena un moment nebun!

Cum arata tinuta pe care Beatrice o propune in aceasta seara, ne spune chiar Luiza: ,,Mi se pare ca a fost o aparitie! Mi-ar fi placut ca trenciul sa fie lung, pana in pamant. Vizual arata bine!”. Beatrice a luat azi locul Alinei si e ca o bombonica, ceea ce o incanta pe concurenta caci a avut ocazia sa-i fie inspiratie.

Daca momentul a fost wow, sa vedem daca si tinuta este la fel de wow si se incadreaza in tema din aceasta seara, tema ,,Disco”.
Alex Abagiu: ,,Unde este glosul de buze? Ceea ce vad in fata mea nu e din poveste!”. Pe de alta parte, Raluca Badulescu este de parere ca Beatrice este prima concurenta care a reusit sa aduca o schimbare in platou. Ce parere are, insa, si Maurice, dar si ce note primeste concurenta, aflam din acest material.
Maurice Munteanu: ,,Bati spre revolutie. Te prinde revolutia asa pe tanc!”.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Beatrice

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました