Bravo, ai stil! – NOTA 1! Verdict dur pentru… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – NOTA 1! Verdict dur pentru… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – NOTA 1! Verdict dur pentru…

未分類
Bravo, ai stil! – NOTA 1! Verdict dur pentru Luiza! "Tinuta nu e de gala, ci de mers in parc!"
Bravo, ai stil! – NOTA 1! Verdict dur pentru Luiza! Maurice: “Tinuta nu e de gala, ci de mers in parc!”

Cea de-a doua saptamana de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8 se incheie cu o gala fabuloasa, o gala in care vom vedea cum au evoluat concurentele noastre pana acum. Pretentiile cred de la o zi la alta, juratii devin tot mai exigenti, taxeaza ce este de taxat si aplauda ceea ce este de aplaudat.
Urmeaza o gala incendiara!

A doua concurenta care ne incanta privirile in cea de-a doua gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!” este Luiza, o concurenta efervescenta, increzatoare in propriile puteri si, mai ales, inovativa. Cam acestea ar fi cateva dintre caracteristicile Luizei care da, in cele doua saptamanai, a reusit sa surprinda placut. Va reusi, oare, si de data aceasta sa surprinda? Asta ramane de vazut, insa pana sa aflam ce spun juratii, aflam ce spun celelalte confirmate despre tinuta propusa de Luiza.
Iris: ,,Am un gol in stomac. Nu ne mai putem bate joc de competitia asta. Inteleg ce ai vrut tu sa faci, dar e foarte putin. Eu ma simt prost!”.

Daca Iris a avut o parere proasta despre tinuta, suntem curiosi ce vor spune si juratii.
Maurice Munteanu: ,,Ne confruntam cu o problema mare. Tinuta pe care o porti nu e o tinuta de gala. Asa ne putem duce in parcul IOR la lasata secului. Ce e aia la gat? Ai fost creativa. E incropeala. Nu e tinuta de gala!”. Raluca Badulescu este, din pacate pentru Luiza, de aceeasi parere cu Maurice. Cine stie, poate reuseste sa castige teren pe partea de make-up. Ce spune, oare, Alex Abagiu?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Luiza

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました