Bravo, ai stil! – Maurice trage un semnal de… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Maurice trage un semnal de… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Maurice trage un semnal de…

ES
Bravo, ai stil! – Maurice trage un semnal de alarma dupa povestea Constantiei: ,,Ma sperie"
Bravo, ai stil! – Maurice trage un semnal de alarma dupa povestea Constantiei: ,,Ma sperie”

In editia din 19 aprilie, cea de-a sasea concurenta care ne incanta privirile este chiar Constantia, una dintre cele mai efervescente concurente din sezonul 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Asa cum ne-a obisnuit, draga noastra Constantia reuseste si azi sa starneasta amuzamentul cu ai ei poveste. Maurice, insa, trage si un semnal de alarma: ,,Aceasta grandoare si aceasta falsa raportare la realitate, la bani, la succes, la toate lucrurile astea..va spun sincer, pe mine ma ingrijoreaza. E o chestie falsa. Mi se face putin frica! Ma sperie.”.

E cert ca toate concurentele de la ,,Bravo, ai stil!” au fost alese datorita calitatilor lor in ceea ce priveste moda. Constantia este ferm convinsa ca si ea are aceasta calitate, ca stie cum sa se imbrace, stie ce este acela stil, chiar daca parerile fetelor sunt altele.
Sa vedem, insa, ce parere au despre ceea ce propune Constantia astazi: ,,Mi-ar fi placut ca cizma sa fie inchisa. Imi place geanta in contextul asta. Manusile nu-mi plac. Pare ca iti atarna mana!”.

Maurice Munteanu: ,,Multe dintre stulingurile tale de pana acum aveau parca ceva nefinisat. Exista un DAR. In spatele acestor stylinguri mai mult sau mai putin finisate, exista o intentie mult mai clara in a concepe un look, o idee, decat in cazul altor colege!”.
Per total, look-ul propus de Constanta in aceasta seara ii surprinde placut pe jurati, insa daca primeste sau nu primeste stelute, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Constantia

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました