Bravo, ai stil! – Milena starneste un val de… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Milena starneste un val de… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Milena starneste un val de…

ES
Bravo, ai stil! – Milena starneste un val de reactii! Maurice: ,,Esti Dumnezeu, fetita, Dumnezeu!"
Bravo, ai stil! – Milena starneste un val de reactii! Maurice: ,,Esti Dumnezeu, fetita, Dumnezeu!”

In editia din 19 aprilie, cea de-a patra concurenta care ne incanta privirile este Milena, astazi rosie. Ii va surade, oare, norocul? Ce-i drept e ca aceasta culoare chiar o prinde, iar coafura ii scoate in evidenta toate trasaturile.

In aceasta seara, Milena este dezvoltator imobiliar, astfel ca a dezvoltat o cladire undeva pe litoralul romanesc. A vandut acel imobil cu 5 milioane de euro, asa ca pentru ei a avut nevoie de o geanta uriasa. A si gasit, iar povestea ei starneste amuzamentul juratilor.
Maurice: ,,Are umor. Stie cum sa o spuna!”. Dar oare tinuta e buna pentru aceasta tranzactie?
Constantia: ,,Imi place cum iti vine rochia, dar as fi renuntat la acel lant. Nu e din context deloc, mi-ar fi placut niste cercei mai mici. Imi plac si sandalele, iar povestea cu geanta e interesanta. O regasesc mai bine in context!”.

Daca rochia ii vine Milenei splendid, lanticul de la gat o cam irita pe Raluca Badulescu, asa ca trebuie sa-l scoata din peisaj. Sandalele taie glezna, ar fi trebuit sa opteze pentru niste tocuri mai inalte, iar geanta..geanta nu e buna.
Ce spun Maurice Munteanu si Alex Abagiu, aflam din acest material: ,,Ai o fata de soricel fericit!”. Daca primeste Milena stele sau nu, ramane de vazut.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Milena

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました