Bravo, ai stil! – SORINA, DESFIINTATA DE JUR… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – SORINA, DESFIINTATA DE JUR… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – SORINA, DESFIINTATA DE JUR…

ES
Bravo, ai stil! – SORINA, DESFIINTATA DE JURATI! ,,Abilitatea ta de a mintii, ma sperie!"
Bravo, ai stil! – SORINA, DESFIINTATA DE JURATI! ,,Abilitatea ta de a mintii, ma sperie!”

In editia din 19 aprilie, cea de-a saptea concurenta care ne incanta privirile este Sorina. Daca ieri a acceptat sa puna in practica provocarea promita de jurati, provocare chiar i-a iesit, astazi suntem curiosi cu ce ne mai suprinde.

In aceasta seara, Sorina merge cu Tanti, Constantia, in afara Bucurestiului. Fetele cauta un teren pentru a crea o groapa mopsica. Vor sa arunce acolo toate gentile care nu se potrivesc.
Pana sa aflam verdictul pe care juratii il au, dar si cum comenteaza fetele tinuta Sorinei, trebuie sa ne dea niste explicatii. O poza a devenit virala, o poza in care Sorina are o tinuta 99% identica cu cea a castigatoarei sezonului trecut ,,Bravo, ai stil!”, Ruxi. Un adevarat conflict s-a pornit in platou. Sorina este pusa la zid de colegele sale, asta pentru ca atunci cand s-a prezentat cu tinuta respectiva la jurizare, a tinut sa mentioneze ca doar geanta, ochelarii si cizmele sunt imprumute de la Ruxi, nu si rochia, care evident este 100% acelasi model.
Atat fetele cat si juratii merita niste explicatii, asa ca Sorina este voita sa le dea. Cum justifica faptul ca a ales sa minta in loc sa spuna adevarul, aflam din acest material.

Ajunsa in fata juratilor, Sorina a fost DESFIINTATA de acestia. Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Alex Abagiu sunt dezamagiti de ea, de una dintre concurentele care chiar avea un potential foarte mare si pe care o vedeau foarte sus prin propriile puteri.
Ce verdict vor da acestia, dar si care va fi sanctiunea primita de Sorina, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Sorina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました