Bravo, ai stil! – Alex Abagiu, test fulger p… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Alex Abagiu, test fulger p… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Alex Abagiu, test fulger p…

ES
Bravo, ai stil! – Alex Abagiu, test fulger pentru Iris! ,,Am crezut ca ti-ai facut temele.."
Bravo, ai stil! – Alex Abagiu, test fulger pentru Iris! ,,Am crezut ca ti-ai facut temele..”

Suntem in cea de-a treia GALA a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Conceptul acestei editii este ,,Festivalul Florilor” si tare suntem curiosi ce au pregatit concurentele noastre, concurente trebuie sa dea tot ce este mai bun.
Asa cum deja au fost anuntate, gala cu numarul 3 este si prima GALA ELIMINATORIE din acest sezon. Cele zece fete au avut timp suficient sa acumuleze cunostinte, sa se acomodeze, sa propuna tinute cat mai bune, asa ca azi e musai sa tragem linie. Cine va pleca astazi acasa, ramane de vazut! De asemenea, nu uitati sa va votati favorita prin SMS la 1220 doar cu indicativul celei pe care o sustineti.

In cea de-a treia GALA a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a opta concurenta care ne incanta privirile este Iris. Ar trebui ca acest concept sa i se potriveasca manusa, mai ales ca poarta si nume de floare. Cu ce ne mai surprinde Iris si de data aceasta, ramane de vazut.

In cadrul acestei editii, dat fiind si conceptul: ,,Festivalul Florilor”, Iris ne-a pus la dispozitie cateva fotografii din arhiva personala. Daca va mai aduce aminte, la inceputul sezonului, Iris a spus ca primul ei job a fost la o florarie: ,,Era o savoare!”.
Pana la a afla ce parere au fetele despre tinuta propusa de Iris, e cale lunga, caci trebuie sa aflam de ce se vede Iris, din fata micului ecran, ca fiind cea mai frustrata concurenta din emisiune.

Ajunsa in fata juratilor, Iris este supusa unui test fulger. Pentru ca a ales un anumit timp de coafura, Alex Abagiu vrea sa-i testeze cunostintele. Si-a facut sau nu si-a facut Iris temele pentru GALA ELIMINATORIE?
Maurice Munteanu: ,,Ai punctat destul de bine aceasta intentie a anilor ’20. Rochia, care nu e cea mai frumoasa, dar, uitandu-ma la toate tinutele din aceasta seara, este clar cea mai bine reprezentata pe tema!”.
Notele sunt si ele destul de mari!

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Iris

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました