Bravo, ai stil! – Critici dure la adresa tin… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Critici dure la adresa tin… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Critici dure la adresa tin…

ES
Bravo, ai stil! – Critici dure la adresa tinutei Constantiei! ,,1..cu parere de rau!"
Bravo, ai stil! – Critici dure la adresa tinutei Constantiei! ,,1..cu parere de rau!”

Suntem in cea de-a treia GALA a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Conceptul acestei editii este ,,Festivalul Florilor” si tare suntem curiosi ce au pregatit concurentele noastre, concurente trebuie sa dea tot ce este mai bun.
Asa cum deja au fost anuntate, gala cu numarul 3 este si prima GALA ELIMINATORIE din acest sezon. Cele zece fete au avut timp suficient sa acumuleze cunostinte, sa se acomodeze, sa propuna tinute cat mai bune, asa ca azi e musai sa tragem linie. Cine va pleca astazi acasa, ramane de vazut! De asemenea, nu uitati sa va votati favorita prin SMS la 1220 doar cu indicativul celei pe care o sustineti.

In cea de-a treia GALA a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a saptea concurenta care ne incanta privirile este Constantia, ,,Tanți”, asa cum o alinta juratii, care mereu ne surprinde. In ultima vreme..foarte placut. Ce propune in aceasta seara, aflati din acest material.

Inainte de a comenta despre tinuta, Carina trebuie sa ne spuna de ce crede despre Constantia, dupa ce a urmarit emisiunea la tv, ca este ,,mata blanda care zgarie rau”: ,,Le-am spus apropiatilor mei ca ma inteleg bine cu Constantia. Dupa ce au urmarit emisiunea, mi-au spus ca a comentat doar negativ despre mine. Apoi am auzit si eu vorbele ei. Nu ma asteptam!”.

Ce parere au, insa, juratii despre ceea ce Constantia a ales sa propuna in PRIMA GALA ELIMINATORIE a acestui sezon, aflam din acest material.
Maurice Munteanu: ,,Ce i-am spus coletei tale, Alina, se aplica si in cazul tau. Acesta tinuta ar fi putut avea foarte mare potential daca nu ai fi impins-o spre ridicol!”. Bazandu-ne doar pe acest comentariu, ne putem da seama care este verdictul final. Ce parere au, insa, Raluca Badulescu si Alex Abagiu, ramane de vazut.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Constantia

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました