Bravo, ai stil! – Instagramul Alinei a explo… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Instagramul Alinei a explo… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Instagramul Alinei a explo…

未分類
Bravo, ai stil! – Instagramul Alinei a explodat! S-a trezit cu 80.000 de urmaritori in plus!
Bravo, ai stil! – Instagramul Alinei a explodat! Concurenta s-a trezit cu 80.000 de urmaritori in plus!

Am intrat in cea de-a patra saptamana de ,,Bravo, ai stil!” – Sezonul 8. Am trecut de prima gala eliminatorie, gala in care Jasmine a parasit competitia, ea fiind cea mai putin votata concurenta de catre telespectatori. Si-a luat adio de la colegele sale cu lacrimi in ochi si tristete, insa acestea sunt regulile. Speram ca in aceasta saptamana sa vedem tinute fabuloase, pe placul juratilor si care sa se ridice la pretentiile lor, caci, de la o saptamana la alta, se vrea tot mai multa munca si tinute tot mai complexe.

In editia din 24 aprilie, cea de-a patra concurenta care ne incanta privirile este Alina, pe locul trei in preferintele celor de acasa, insa in continuare suparata. Care sa fie, oare, motivul?

Alina merge in aceasta seara la un adapost de animale. Vrea sa-si ia o pisicuta, iar cea care se va arata cea mai interesanta de-a merge acasa cu draga noastra concurenta, aceea va fi aleasa.
Pana aflam ce parere au fetele si juratii despre tinuta propusa de Alina in aceasta seara, aflam care este motivul tristetii ei.
Se pare ca, la intrarea in competitie, pe instagramul Alinei se regaseau putin peste 19.000 de urmaritori. Acum, insa, instagramul ei a explodat si a ajuns la aproximativ 80.000: ,,Cineva s-a gandit sa faca o fapta buna si sa-mi cumpere 100.000 de urmaritori. E o chestie gandita pentru a-mi afecta imaginea. Nu vreau sa dau un nume, insa am contactat deja o gramada de oameni care se ocupa cu treaba aceasta. E de datoria mea sa nu ma las. O sa iau toate masurile necesare, atat cat pot, pentru a afla cine a facut asta!”. Cine a facut-o, a facut-o bine, spune Alina, insa nu intelege de ce ea si de ce acum. Suspecteaza, oare, pe cineva din competitie? Pe de alta parte, un alt subiect care a zguduit culisele e faptul ca din cateva sute de urmaritori pe instagram, Sorina a ajuns la cateva zeci de mii, lucru greu de obtinut, spun celelalte fete, care acum o suspecteaza ca si-ar fi cumparat urmaritori falsi.
Care va fi verdictul final, aflam din acest material.

Legat de tinuta pe care Alina o propune astazi, comentariile juratilor sunt si pro si contra. Accesorizarea, in special, constituie o mare problema. Daca pe partea de beauty e ok, dar si ce parere are si Raluca Badulescu despre propunerea Alinei, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Alina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました