Bravo, ai stil! – Ironii pe banda rulanta in… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Ironii pe banda rulanta in… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Ironii pe banda rulanta in…

未分類
Bravo, ai stil! – Ironii pe banda rulanta intre Andreea si Carina! ,,Pari o asistenta.."
Bravo, ai stil! – Ironii pe banda rulanta intre Andreea si Carina! ,,Pari o asistenta de la spitalul de pediatrie!”

Am intrat in cea de-a patra saptamana de ,,Bravo, ai stil!” – Sezonul 8. Am trecut de prima gala eliminatorie, gala in care Jasmine a parasit competitia, ea fiind cea mai putin votata concurenta de catre telespectatori. Si-a luat adio de la colegele sale cu lacrimi in ochi si tristete, insa acestea sunt regulile. Speram ca in aceasta saptamana sa vedem tinute fabuloase, pe placul juratilor si care sa se ridice la pretentiile lor, caci, de la o saptamana la alta, se vrea tot mai multa munca si tinute tot mai complexe.

In editia din 24 aprilie, cea de-a treia concurenta care ne incanta privirile este Andreea, una dintre concurentele ce propune cele mai bune tinute, ajutata sau nu de un stilist. Asta nu stim inca. Cert e ca juratii inca nu sunt lamuriti 100% la acest capitol. Pana la proba contrarie, o credem pe cuvant si o felicitam pentru munca, creativitate si originalitate.

In aceasta seara, Andreea isi invita sustinatorii la mare, acolo unde isi vor da mana si vor crea cele mai tari tinute, potrivite pentru frumoasa competitie ,,Bravo, ai stil!”.
Pana aflam, insa, ce parere au juratii despre tinuta propusa de Andreea, aflam daca fetelor le place sau nu.
Carina: ,,Imi da un vibe de asistenta de la spitalul de pediatrie. E prea simpla. Alb ma duce cu gandul la spital, iar desenele de pe pantaloni la copii!”. Iris, pe de alta parte, crede ca Andreea exploateaza aceeasi zona stilistica: ,,Incearca ceva mai indraznet!”.

Ce spun, insa, juratii despre propunerea stilistica a Andreei din aceasta seara, aflam chiar din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Andreea

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました