Bravo, ai stil! – Aparitia Carinei, laudata … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Aparitia Carinei, laudata … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Aparitia Carinei, laudata …

未分類
Bravo, ai stil! – Aparitia Carinei, laudata de jurati! Maurice, sfat pretios! Cum se poarta ciorapii
Bravo, ai stil! – Aparitia Carinei, laudata de jurati! Maurice, sfat pretios! Cum se poarta ciorapii?

In editia din 25 aprilie, cea de-a cincea concurenta la defilare este Carina, una dintre cele mai bune concurente ale acestui sezon. Astazi, aproape toata argintie, cu mici accente de negru si alb, spera sa aiba trecere pe sub radarul juratilor.

In aceasta seara, Carina merge la un curs de pictura. Vrea sa invete sa picteze, iar fusta, dintr-un material lucios, este numai buna in caz ca se murdareste cu acuarele. Ce spun fetele, aflam acum: ,,Imi place. Imi place cum ti-ai prins parul, zona de make-up!”, spune Sorina. Andreea, insa, spune ca Andreea propune un look pe care il tot vede pe Instagram si are mai multe elemente pe care le-ar schimba pentru ca tinuta, in viziunea ei, sa fie 100% reusita.

Maurice: ,,Ce ai cu inima mea? Genul acela de ciorapi nu trebuie sa existe in garderoba nimanui. Ciprapii fie nu se vad deloc, fie alegem ciprapi cu o dimensiune normala!”. Combinatia tricou-manusi-fusta argintie-geanta oglinda ii place juratului: ,,Te flateaza aceasta cromatica!”. Ce sa mai, multe, multe cuvinte de lauda. Ce spuneti, merita Carina trei stele sau nu?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Carina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました