Bravo, ai stil! – Beatrice a izbucnit in lac… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Beatrice a izbucnit in lac… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Beatrice a izbucnit in lac…

ES
Bravo, ai stil! – Beatrice a izbucnit in lacrimi! Ii este frica sa incerce! "Ma simt incorsetata!"
Bravo, ai stil! – Beatrice a izbucnit in lacrimi! Ii este frica sa incerce! “Ma simt incorsetata!”

In editia din 25 aprilie, cea de-a opta concurenta care ne incanta privirile este Beatrice, astazi extrem de suparata. De ce, aflam din acest material.

In aceasta seara, Beatrice merge la ziua verisoarei ei. Cu lacrimi in ochi si cu vocea tremurand a spus povestea, insa ce se ascunde in sufletul ei?
Beatrice: ,,Mi-e greu, dar am stiut unde vin. Nu ar trebui sa imi fie. Am stiut unde vin, ma invinovatesc pentru asta. Am intrat foarte increzatoare, acum nu mai sunt aproape deloc, dar vina este a mea. Trebuia sa fiu mult mai pregatita moral. Am clacat putin. O sa-mi revin!”.
Desi este una dintre cele mai bune concurente ale acestui sezon, Beatrice a clacat. Nu reuseste sa-si gaseasca motivatia si i se pare ca totul ii merge pe dos. Ii e frica, pe de alta parte, sa mai incerce, sa diversifice tinutele, sa incerce ceva mai creativ. Lacrimile au curs siroaie in culise, insa Milena si celelalte fete au fost alaturi de ea. Cel mai greu ii este sa conceapa o tinuta, ii este greu sa gaseasca ceva care sa o si avantajeze, dar si cum o sa perceapa juratii tinuta. Maurice preia cuvantul si incearca sa-i explice lui Beatrice modul in care tinutele le sunt jurizate tuturor.

Cu zambetul pe buze si moralul putin mai ridicat, Beatrice isi prezinta tinuta si in fata juratilor. Dincolo de lacrimi si momente grele, e musai sa aflam si verdictul final.
Raluca Badulescu: ,,Originalitatea, de cele mai multe ori, se confunda cu o interesantenie inutila!”. Tinuta, desi “scartaie” pe alocuri, e buna, iar Beatrice primeste chiar trei stelute.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Beatrice

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました