Bravo, ai stil! – Alina surprinde cu tinuta,… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Alina surprinde cu tinuta,… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Alina surprinde cu tinuta,…

ES
Bravo, ai stil! – Alina surprinde cu tinuta, dar mai ales cu vocea! ,,Canta superb!"
Bravo, ai stil! – Alina surprinde cu tinuta, dar mai ales cu vocea! ,,Canta superb!”

In editia din 27 aprilie, cea de-a doua concurenta care ne incanta privirile este Alina, astazi sexy, asa cum ne-a obisnuit inca de la prima editie a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Unde merge imbracata asa, aflam chiar de la ea.

In aceasta seara, Alina merge la o petrecere, dar nu ca invitata, ci ca solista de muzica populara, de petrecere. Ce parere au fetele despre tinuta Alinei, aflam prima oara de la Sorina: ,,Imi place tinuta. Mi se pare ca ai redevenit Alina!”. Constantia, in schimb, are de facut cateva observatii: ,,Cerceii i-as fi vrut mai mici. Ai gulerul prea proeminent!”.

Daca si juratilor o sa le placa tinuta, ramane de vazut. Sa fie look-ul propus de Alina un look demn de o solista de muzica de petrecere?
Alina, sincera asa cum o stim, ne marturiseste ca poarta pentru prima oara o tinuta de designer, iar ciocatele le are de la o prietena de-a ei.
Rochia nu-i vine rau Alinei, spune Maurice, dar nu e sigur ca estetica ei se potriveste cu ciocanele. Ce spun, insa, si Raluca Badulescu si Alex Abagiu la partea de beauty, aflam din acest material.
Si, daca tot spune ca este azi solista de muzica populara, de petrecere, juratii o provoaca sa cante macar un refren dintr-o piesa de genul. Vocea ei ne-a lasat fara cuvinte!

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Alina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました