Bravo, ai stil! – Sorina spune ce are pe suf… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Sorina spune ce are pe suf… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Sorina spune ce are pe suf…

未分類
Bravo, ai stil! – Sorina spune ce are pe suflet: ,,Aveam pretentii mult mai mari de la mine!"
Bravo, ai stil! – Sorina spune ce are pe suflet: ,,Aveam pretentii mult mai mari de la mine! Nu mai e viata in mine!”

In editia din 27 aprilie, cea de-a sasea concurenta la defilare este Sorina, astazi extrem de pierduta si de suparata. Ce se intampla, oare, cu ea? Ce a adus-o in aceasta stare, oare?

Pentru ca vine vara, Sorina vrea sa-si faca un abdomen de invidiat si merge la casting pentru antrenor personal. Pana la jurizarea tinutei, insa, si pana aflam daca e potrivita pentru activitatea pe care o are de intreprins, trebuie sa aflam ce are pe suflet Sorina: ,,Imi vine sa plang. Nu ma simt fericita aici. Mi-am imaginat cu totul si cu totul altceva. Simt ca nu sunt facuta pentru a veni intr-o emisiune si a fi concurenta. M-am aglomerat cu toate. Nu mai fac fata cu absolut nimic. Incep sa-mi doresc din tot sufletul sa plec acasa! Imi doresc sa plec acasa!”.

Opinia juriului la vederea tinutei pe care Sorina o prezinta: ,,Este facuta de o mana care viseaza moda!”. Sorina isi spune ofurile si in fata celor trei jurati. Testul pe care astazi Ilinca l-a propus pentru concurente a scos la iveala nepregatirea lor in acest domeniu vast, ceea ce a si contribuit la decizia finala a Sorinei, aceea de a vrea sa plece acasa, fara urme de regret.
Raluca Badulescu are un sfat pentru Sorina, daca va tine cont de el, ramane de vazut.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Sorina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました