Bravo, ai stil! – Revine discutia despre sti… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Revine discutia despre sti… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Revine discutia despre sti…

ES
Bravo, ai stil! – Revine discutia despre stilisti! Andreea, avertizata de juriu sa se opreasca!
Bravo, ai stil! – Revine discutia despre stilisti! Andreea, avertizata de juriu sa se opreasca!

In editia din 27 aprilie, cea de-a noua concurenta la defilare este Andreea, azi rosie ca focul. Ii va surade, oare, norocul? Si ea la fel de inguandurata, da drumul defilarii si poate aflam si ce o macina.

In aceasta seara, pentru ca Andreea are prietene peste tot prin tara, le-a sunat si le-a dat intalnire in Bucuresti. In aceasta seara vor avea o intalnire intre fete si vor petrece pana la ziua.
Constantia: ,,Mi se pare cea mai buna tinuta a ta de pana acum. Iti vine foarte bine sacoul, culoarea, fusta! Esti impecabila!”. Chiar si Iris are doar cuvinte de lauda. Oare si juratii?

Jurizarea tinutei nu este asa cum se astepta Andreea. Maurice lanseaza teste dupa teste, ce tin de moda, evident, caci suntem intr-o competitie de moda, iar aceste informatii nu ca sunt esentiale, ci obligatorii.
Se ridica din nou discutia despre stilisti, iar juratii au un ultim avertisment pentru Andreea, dar si pentru alte fete care sunt suspectate ca ar primi ajutor: ,,Opreste-te!”.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Andreea

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました