Bravo, ai stil! – Pantalonii din SH purtati … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Pantalonii din SH purtati … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Pantalonii din SH purtati …

ES
Bravo, ai stil! – Pantalonii din SH purtati de Iris au innebunit-o pe Raluca Badulescu!
Bravo, ai stil! – Pantalonii din SH purtati de Iris au innebunit-o pe Raluca Badulescu!

In editia din 27 aprilie, cea de-a opta concurenta care ne incanta privirile este Iris, concurenta care ieri nu prea a avut noroc in ceea ce priveste stelutele. Azi, mai pe simplu, insa cu mult bun gust, Iris se asteapta sa dea lovitura. Va reusi sau nu?

In aceasta seara, Iris merge la un concert impreuna cu tatal ei. Ce frumos! Sa fie, oare, potrivita tinuta?
Andreea: ,,Imi place foarte mult tinuta ta, insa as fi adaugat o jacheta de piele. In rest, nu as schimba nimic!”. Luiza ar fi pus bocanci la aceasta tinuta, mai mult, i-ar fi placut si ei o jacheta pe deasupra. Daca se va ridica Iris astazi la asteptarile juratilor, tinand cont ca pana acum a fost in fruntea clasamentului si a castigat si doua gale, ramane de vazut.

Alex Abagiu deschide runda jurizarilor: ,,Din nou un iz de anarhie, un iz britanic in look-ul tau. E fresh, functioneaza, dar nu ma omor dupa ochelari!”.
Desi e greu sa porti o pereche de pantofi albi, Iris i-a asortat super bine, spune Maurice. Daca primeste sau nu primeste stelute, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Iris

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました