Bravo, ai stil! – Constantia, din ce in ce m… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Constantia, din ce in ce m… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Constantia, din ce in ce m…

未分類
Bravo, ai stil! – Constantia, din ce in ce mai atenta la tinute! ,,Look impecabil!"
Bravo, ai stil! – Constantia, din ce in ce mai atenta la tinute! ,,Look impecabil!”

In editia din 27 aprilie, cea de-a cincea concurenta la defilare este Constantia, astazi foarte decoltata, cu pielea la vedere, sexy si dulce. Asa frumoasa astazi, oare unde merge?

In aceasta seara, Constantia merge la premiera filmului Shrek, editia de Paste, poveste care starneste, din nou, un val de reactii si de zambete. Multimim, Constantia! 😀
Daca e sau nu potrivita aceasta tinuta pentru mers la film, aflam chiar de la Milena: ,,In rest, da, e o tinuta ok. As purta!”. Alina are destul de multe comentarii bune de facut, desi zilele trecute au avut parte de un schimb de replici acide.

Alex Abagiu incepe jurizarea in forta: ,,Ai ceva din Domnul Goe!”. Un sfat de la maestrul in make-up: ,,Daca pielea din zona genunchilor este mai inchisa, aplicati fond de ten pe zona respectiva!”. Juratul are destul de multe cuvinte de lauda. Pe aceeasi lungime de unda sunt si Raluca Badulescu si Maurice Munteanu, care spun ca are un look perfect conturat.
Ce credeti, primeste Constantia trei stelute?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Constantia

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました