Bravo, ai stil! – Un alt quiz le-a prins pe … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Un alt quiz le-a prins pe … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Un alt quiz le-a prins pe …

未分類
Bravo, ai stil! – Un alt quiz le-a prins pe concurente nepregatite! MAURICE TAXEAZA TOT: ,,Mi-e rau"
Bravo, ai stil! – Un alt quiz le-a prins pe concurente nepregatite! MAURICE TAXEAZA TOT: ,,Mi-e rau!”

Suntem in cea de-a patra saptamana de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, iar pretentiile sunt din ce in ce mai mari. Concurentele trebuie sa aiba si cunostinte pe partea de moda, nu doar sa stie cum sa se imbrace. Educatia este extrem de importanta, sustin juratii, mai ales ca ele sunt in acest moment niste modele pentru o tara intreaga.
,,Citeste. Numai citind mereu creierul tau va deveni un laborator nesfarsit de idei si imagini” – Mihai Eminescu, citat pe care si juratii nostri il promoveaza atat aici, cat si in viata de zi cu zi.
Un nou quiz, un nou joc cu intrebari din domeniul modei, este pregatit pentru concurentele noastre. Cine se va descurca cel mai bine, cine va avea greseli, cine are cele mai multe cunostinte, cine se ridica la standarde impuse de cei trei jurati, ramane de vazut.

Cine a popularizat conceptul ,,Little black dress”? Ce inseamna termenul ,,pret-a-porter”? Cum este caracterizat stilul ,,retro”? Ce semnificatie are conceptul ,,haute couture”?
Acestea sunt intrebarile la care concurentele au raspuns cum au stiut, in baza cunostintelor acumulate. Raspunsurile lor l-au scos, insa, din sarite pe Maurice Munteanu: ,,As intra sub masa de rusine! Mie mi s-a facut rau, mi-e rau fizic!”.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #quiz

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました