Bravo, ai stil! – Luiza critica aspru stylin… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Luiza critica aspru stylin… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Luiza critica aspru stylin…

未分類
Bravo, ai stil! – Luiza critica aspru stylingul Milenei: ,,Ma asteptam la ceva mai wow..e simplu"
Bravo, ai stil! – Luiza critica aspru stylingul Milenei: ,,Ma asteptam la ceva mai wow..e prea simplu”

Am ajuns si in cea de-a patra gala ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, o gala incendiara, plina de senzualitate, de feminitate, de opulenta si bun gust. Conceptul acestei gale este FEMME FATALE. Femeia fatala nu trebuie sa stie doar sa se imbrace cu bun gust, atitudinea este cea care ii da acest statut. Acest concept le va veni manusa concurentelor care se simt asa, care emana asta prin toti porii. Va promitem multe surprize, asa ca fiti alaturi de noi!

In editia din 28 aprilie, in cea de-a patra gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a doua concurenta care ne incanta privirile este Milena. Ea a doptat mai mereu un stil sexy, feminin si are asta in sange. Are o atitudine pozitiva, de invingatoare, chiar daca nu ia stele sau note mari. Mereu ne pune zambetul pe buze, iar astazi ne incanta cu o defilare si o tinuta demne de note mari.

Luiza nu ezita sa-si spuna parerea. Marturiseste ca tinuta propusa de Milena in gala concept FEMME FATALE, este mai mult o tinuta de zi cu zi, nu pentru o gala atat de importanta, gala care, apropo, se lasa cu eliminare: ,,E prea putin. Nu e wow!”.

Incepand cu editia urmatoare, Maurice le promite fetelor ca le vor fi analizate inclusiv comentariile, iar in gala se va face o medie. Daca lucrurile administrative au fost puse la punct, e musai sa aflam si ce parere are despre tinuta: ,,Desi e o combinatie moderna, reusita, esti divina!”. Raluca Badulescu o vede pe Milena o concurenta cu adevarat pasionata de moda, iar asta se vede din zi in zi, de la gala la gala. Bravo, Milena! Tine-o tot asa. Ce spune, insa, si Alex Abagiu pe partea de beauty, aflam din acest material. Ce note credeti ca primeste Milena in aceasta seara? Lasati parerea voastra in comentarii.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Milena

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました