Bravo, ai stil! – Andreea deschide gala cu n… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Andreea deschide gala cu n… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Andreea deschide gala cu n…

ES
Bravo, ai stil! – Andreea deschide gala cu note mari si multe laude! ,,Semeni cu Madalina Manole"
Bravo, ai stil! – Andreea deschide gala cu note mari si multe laude! ,,Semeni cu Madalina Manole”

Am ajuns si in cea de-a patra gala ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, o gala incendiara, plina de senzualitate, de feminitate, de opulenta si bun gust. Conceptul acestei gale este FEMME FATALE. Femeia fatala nu trebuie sa stie doar sa se imbrace cu bun gust, atitudinea este cea care ii da acest statut. Acest concept le va veni manusa concurentelor care se simt asa, care emana asta prin toti porii. Va promitem multe surprize, asa ca fiti alaturi de noi!

In editia din 28 aprilie, in cea de-a patra gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, prima concurenta care ne incanta privirile este Andreea. Tanara a pregatit pentru noi un moment spectaculos si o tinuta demna de note mari si laude. Doar priviti!

Juratii au ramas uimiti de talentul Andreei. Iata ca Andreea este o adevarata incantare: are stil, atitudine, un chip armonios si frumos, o frumusete pura, naturala si o voce de aur. Oare cate surprize ne va mai rezerva aceasta competitie?
Pentru ca si tinuta conteaza, e musai sa aflam ce parere au fetele despre ceea ce propune Andreea in gala FEMME FATALE.
Iris: ,,A fost momentul meu preferat. Imi place mult parul. Colierul e demential! Esti superba!”. Ce sa mai, doar cuvinte de lauda.

Daca fetele au fost impresionate de aparitia Andreei, iata ca vine si randul juratilor sa-si spuna punctul de vedere. Daca i-a suprins sau nu Andreea, ramane de vazut.
Alex Abagiu: ,,Cand s-au deschis portile m-am gandit la Madalina Manole! Esti superba!”. Laudele au fost multe si din partea Ralucai Badulescu si a lui Maurice Munteanu, iar notele pe masura asteparilor.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Andreea

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました