Bravo, ai stil! – SORINA ISI DORESTE SA PLEC… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – SORINA ISI DORESTE SA PLEC… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – SORINA ISI DORESTE SA PLEC…

ES
Bravo, ai stil! – SORINA ISI DORESTE SA PLECE ACASA: ,,Le-am rugat pe fete sa ma nominalizeze!"
Bravo, ai stil! – SORINA ISI DORESTE SA PLECE ACASA: ,,Le-am rugat pe fete sa ma nominalizeze!”

Am ajuns si in cea de-a patra gala ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, o gala incendiara, plina de senzualitate, de feminitate, de opulenta si bun gust. Conceptul acestei gale este FEMME FATALE. Femeia fatala nu trebuie sa stie doar sa se imbrace cu bun gust, atitudinea este cea care ii da acest statut. Acest concept le va veni manusa concurentelor care se simt asa, care emana asta prin toti porii. Va promitem multe surprize, asa ca fiti alaturi de noi!

In editia din 28 aprilie, in cea de-a patra gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a patra concurenta care ne incanta privirile este Sorina, una dintre concurentele cu cea mai dificila saptamana. Dupa ce s-a prezentat in emisiune, intr-una dintre editiile trecute, cu o tinuta 1/1 ca a castigatoarei sezonului trecut, Ruxi, Sorina a reusit sa clatine din temelii increderea juratilor. Cu ani de experienta in spate, dupa 7 sezoane cu multe surprize si situatii neprevazute, juratii reusesc sa isi dea seama unde e pur talent, dar si unde e copie sau ajutor stilist.
Totusi, cum s-a pregatit Sorina pentru aceasta seara, aflam din acest material.

Pana la momentul jurizarii tinutei, mergem putin in culise, acolo unde Sorina si-a spus ofurile si s-a aratat hotarata sa plece acasa. Nu mai vrea sa continue aceasta experienta. Nu-i mai place si nici nu se mai simte bine in acest mediu, spune ea. Acestea sa fie, oare, singurele motive? Si-a rugat toate colegele sa o nominalizeze, insa daca fetele se vor tine de cuvant sau daca vor avea o strategie, aflam pe parcurs.

Pana vom afla, insa, cine va pleca acasa in cea de-a doua gala eliminatorie a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, aflam si parerea juratilor despre tinuta propusa de Sorina.
Maurice: ,,Imi dau seama ca exista o oarecare presiune si iti respect decizia!”.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Sorina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました