Bravo, ai stil! – Constantia, o adevarata su… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Constantia, o adevarata su… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Constantia, o adevarata su…

ES
Bravo, ai stil! – Constantia, o adevarata surpriza! ,,Esti pe drumul tau! Dramatism Tantian!"
Bravo, ai stil! – Constantia, o adevarata surpriza! ,,Esti pe drumul tau! Dramatism Tantian!”

Am ajuns si in cea de-a patra gala ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, o gala incendiara, plina de senzualitate, de feminitate, de opulenta si bun gust. Conceptul acestei gale este FEMME FATALE. Femeia fatala nu trebuie sa stie doar sa se imbrace cu bun gust, atitudinea este cea care ii da acest statut. Acest concept le va veni manusa concurentelor care se simt asa, care emana asta prin toti porii. Va promitem multe surprize, asa ca fiti alaturi de noi!

In editia din 28 aprilie, in cea de-a patra gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a sasea concurenta care ne incanta privirile este Constantia. Saptamana aceasta, ne-a uimit. A dat dovada de maturitate, de stapanire de sine, dar, cel mai important, de evolutie. Dupa prezentarea Luizei, stacheta e ridicata sus de tot. Daca se va ridica si Constantia la standardele impuse de juriu, ramane de vazut.

Pana aflam care este parerea fetelor despre tinuta propusa de Constantia, mergem in culise, acolo unde Carina si Luiza i-au dat lectii de mers pe tocuri. Ce credeti, s-a descurcat Tanti a noastra?
Daca lectia a iesit bine, sa aflam daca si tinuta a iesit la fel: ,,Nu-mi plac aplicatiile pe care le ai pe bretele. As fi scos cerceii, trandafirul si voaleta”, spune Sorina.

Daca si juratii sunt pe aceeasi lungime de unda cu ceea ce spune Sorina despre propunerea Constantiei din gala FEMME FATALE, aflam chiar acum.
Maurice: ,,Esti pe sine, pe drumul tau, nu te lasi perturbata. Imi place ca te-ai legat la gat, nu ma omor dupa acele aripi. Ai un dramatism Tantian!”. Cuvinte noi 😀. Ce spun, insa, Raluca Badulescu si Alex Abagiu, aflam din acest material. Notele, ce note credeti ca a primit Tanti?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Constantia

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました