Bravo, ai stil! – Carina, femeie fatala cu d… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Carina, femeie fatala cu d… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Carina, femeie fatala cu d…

未分類
Bravo, ai stil! – Carina, femeie fatala cu decolteu ametitor! ,,Arati ca un supermodel din anii '90"
Bravo, ai stil! – Carina, femeie fatala cu decolteu ametitor! ,,Arati ca un supermodel din anii ’90!”

Am ajuns si in cea de-a patra gala ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, o gala incendiara, plina de senzualitate, de feminitate, de opulenta si bun gust. Conceptul acestei gale este FEMME FATALE. Femeia fatala nu trebuie sa stie doar sa se imbrace cu bun gust, atitudinea este cea care ii da acest statut. Acest concept le va veni manusa concurentelor care se simt asa, care emana asta prin toti porii. Va promitem multe surprize, asa ca fiti alaturi de noi!

In editia din 28 aprilie, in cea de-a patra gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a noua concurenta care ne incanta privirile este Carina, ultima, dar nu cea din urma. Reuseste in fiecare zi sa bucure juratii, a dat dovada ca poate, ca e capabila sa reziste in competitie, ca este o concurenta puternica si sigura pe propriile ei forte. Daca se va ridica si in aceasta seara la standardele impuse, ramane de vazut.

Rochia pe care Carina a ales sa o poarte in gala concept FEMME FATALE lasa la vedere tot ce este mai frumos. Cu un decolteu adanc si abdomenul bine lucrat la inaintare, Carina poate da pe spate pe oricine, nu-i asa? Dar, pana aflam ce parere cu celelalte fete despre look, trebuie sa aflam si ce are Carina pe suflet: ,,Mi s-a creat o imagine negativa. Ca as fi rea, frustrata, nu am pe ce si pe cine sa fiu invidioasa. Toate avem calitatile noastre. Imi place sa diu directa si sa spun lucrurilor pe nume, nu sa ma ascund dupa deget. De multe ori, cand suntem prea sinceri, suntem taxati!”. Maurice Munteanu are un sfat: ,,Esti mult peste ei! Mult!”.

Pentru ca tinuta este extrem de importanta, e musai sa aflam si ce parere au juratii despre ceea ce Carina propune in aceasta seara, a doua gala eliminatorie a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Ce note primeste, dar si care este verdictul, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Carina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました