Bravo, ai stil! – Alex Abagiu, debusolat de … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Alex Abagiu, debusolat de … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Alex Abagiu, debusolat de …

ES
Bravo, ai stil! – Alex Abagiu, debusolat de stylingul facut de Andreea: ,,Este o strutocamila.."
Bravo, ai stil! – Alex Abagiu, debusolat de stylingul facut de Andreea: ,,Este o strutocamila..”

Este inceput de luna, de saptamana, asa ca resetam tabelul stelutelor. Noi surprize sunt anuntate pentru concurente, asa ca ramaneti alaturi de noi pentru a afla ce le-am pregatit. Sunteti curiosi?

In editia din 1 mai, cea de-a noua concurenta, ultima, de altfel, la defilare este Andreea. Tanara ne surprinde pe zi ce trece. Daca la stylinguri sta super bine, si nici stilist nu are, asa cum ea declara, trebuie sa auziti si ce voce are. Daca ati urmarit editia concept de saptamana trecuta, stiti deja cu ce talente a fost inzestrata de la mama natura. Daca nu, speram sa aveti ocazia sa o ascultati macar o data.

In aceasta seara, Andreea vrea sa-i cunoasca pe cei care o sustin, iar pe aceasta cale tine sa le multumeasca din toata inima pentru ca ii sunt alaturi si fac ca visul ei sa devina realitate. Mai multe detalii va va da pe Instagram, spune Andreea, asa ca fiti cu ochii pe ea.
Alina: ,,Eu as vrea sa aflu ceva: e corect sa se vada fusta mai lunga decat sacoul sau sacoul trebuie sa fie atat de lung incat sa o acopere? In rest, arata foarte bine, esti fresh!”. Iris, pe de alta parte, este de parere ca a folosit in tinuta foarte multe nuante de roz. In rest, ii place tot.

Daca si juratii vor avea aceeasi parere, ramane de vazut. Daca e corect sau nu, daca e gresit sau nu, aflam de la dragii nostri.
Maurice: ,,Este foarte interesant ca nici macar acesti ochelari nu au legatura cu piesa. Ce propui in aceasta seara este o mica, trista incropeala. Nici Alex Abagiu nu a avut prea multe laude, insa, stelutele au aparut in formula completa. Nici noi, dar nici Andreea, nu s-ar fi asteptat ca dupa astfel de comentarii sa apara si stelele, ceea ce provoaca lacrimi de fericire.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Andreea

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました