Bravo, ai stil! – Carina a detronat-o pe Iri… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Carina a detronat-o pe Iri… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Carina a detronat-o pe Iri…

未分類
Bravo, ai stil! – Carina a detronat-o pe Iris! IRIS, IN LACRIMI! Ce o macina?
Bravo, ai stil! – Carina a detronat-o pe Iris! IRIS, IN LACRIMI! Ce o macina?

Este inceput de luna, de saptamana, asa ca resetam tabelul stelutelor. Noi surprize sunt anuntate pentru concurente, asa ca ramaneti alaturi de noi pentru a afla ce le-am pregatit. Sunteti curiosi?

In editia din 1 mai, cea de-a sasea concurenta la defilare este nimeni alta decat Carina, asta pentru a ramane in zona de culoare. Trebuie sa aflam neaparat care tinuta colorata a fost cea mai buna. Noi suntem super curiosi, voi? Daca da, urmariti materialul si ne puteti lasa un comentariu cu parerea voastra. 🤗

Carina a prins curaj, mai ales dupa ce a vazut ca celor de acasa le place de ea. In aceasta seara, Carina merge sa adopte cinci pui de pisica, abandonati recent, ceea ce a uns-o la suflet pe Raluca Badulescu: ,,Am deja trei pui abandonati acasa, dar mai merg cativa!”. Pana aflam ce parere au fetele despre tinuta Carinei, mergem in culise, acolo unde s-a vorbit despre faptul ca a detronat-o la voturi pe colega ei, Iris: ,,Nu ma asteptam. Ma bucur ca oamenii isi dau seama ce sunt eu!”. Intrebata cum a simtit infrangerea, Iris izbucneste in lacrimi, fara sa ne zica, insa, motivul: ,,Sa fim noi viperele prefacute si mai vedem dupa!”. Ce o fi afectat-o atat de tare?

Pentru ca tinuta Carinei este cea care conteaza cel mai mult in momentul de fata, se prezinta si in fata juratilor.
Raluca Badulescu: ,,Modelul acesta de rochie te avantajeaza. Toate sunt forme actuale. Desi avem de-a face cu multa culoare, tinuta te complimenteaza foarte bine!”. Ce sa mai, multe laude, multe aprecieri din partea juratei noastre, insa ce vor spune si Maurice Munteanu si Alex Abagiu? Va fi, oare, tinuta si pe placul lor? Va primi Carina stele? Totul aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Carina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました