Bravo, ai stil! – Verdict dur pentru Constan… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Verdict dur pentru Constan… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Verdict dur pentru Constan…

ES
Bravo, ai stil! – Verdict dur pentru Constantia! ,,Nu-mi place! Ai un look babesc!"
Bravo, ai stil! – Verdict dur pentru Constantia! ,,Nu-mi place! Ai un look babesc!”

O noua zi, noi tinute superbe si, speram, multe stele din partea juratilor. Concurentele s-au pregatit de defilare, s-au pregatit si pentru comentariile juratilor, fie ele bune sau mai putin bune, insa extrem de importante pentru evolutia lor in competitia stilistica. Cine se va ridica la asteptarile lor, ramane de vazut, asa ca fiti alaturi de noi pana la final! Se anunta si multe surprize!

In editia din 2 aprilie, cea de-a patra concurenta care ne incanta privirile este Constantia. Ce sa mai, toate fetele sunt puse pe treaba, pe prezentat tinute cat mai bune si mai diversificate, iar Tanți a noastra este una dintre cele care in fiecare zi face din imposibil posibil. Daca reuseste si astazi sa ne surprinda placut, ramane de vazuti. Stati alaturi de noi pana la final pentru a afla.

In aceasta seara, Constantia merge la Chisinau pentru a testa noile bomboane ale copilariei, mai mult, chiar a adus in platou o punga imensa cu bunatati. Va reusi ea sa indulceasca juratii si colegele?
Luiza: ,,Imi place aceasta nuanta foarte mult. Nu-mi plac incaltarile, sunt uratele. Cu chestia aia in cap ma duci cu gandul la dus. Tu esti ca o bombonica!”. Nici Dianei nu-i place tinuta si o vede nepotrivita pentru varsta ei.

De aceeasi parere ca cea a Dianei sunt si juratii, in special Raluca Badulescu: ,,Nu-mi place! A fost clar? Babesc! Inteleg ce ai vrut sa faci, dar aceasta nuanta te ponoseste!”. Ce spun si Maurice Munteanu, dar si Alex Abagiu la partea de beauty, aflam din acest material. Primeste sau nu primeste Constantia stele azi? Voi ce credeti? 🤩

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Constantia

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました