Bravo, ai stil! – Bluza ,,sinistra” pu… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Bluza ,,sinistra” pu… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Bluza ,,sinistra” pu…

ES
Bravo, ai stil! – Bluza ,,sinistra" purtata de Iris ii trezeste lui Maurice amintiri neplacute!
Bravo, ai stil! – Bluza ,,sinistra” purtata de Iris ii trezeste lui Maurice amintiri neplacute: ,,Arata ca o perdea”

Saptamana a inceput in forta pentru toate concurentele. Au primit laude, sfaturi si multe stelute, iar clasamentul a fost resetat, deci e cazul sa dea tot ceea ce au mai bun pentru a impresiona. O noua concurenta si-a facut aparitia in platoul ,,Bravo, ai stil!”, Diana, concurenta pe care speram ca deja ati cunoscut-o si ca va place de ea. Si daca am facut un mic bilant al celor doua zile de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, cea de-a cincea saptamana, e musai sa trecem si la defilari. Urmeaza multe surprize asa ca fiti cu ochii pe noi.

In editia din 3 mai, cea de-a opta concurenta care ne incanta privirile este chiar Iris. Una dintre cele mai bune concurente ale acestui sezon, cu doua gale castigate pana in prezent, Iris trece printr-un proces de evolutie destul de dur. Azi resueste sa surprinda, maine reuseste sa dezamageasca. Cam acesta este parcursul ei din cea de-a cincea saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Sa vedem astazi ce propune si daca este stylingul castigator.

In aceasta seara, Iris ne prezinta tinuta purtata in club, in noaptea de Inviere: ,,A venit un tip la mine si mi-a spus ca e moldovean, ii place vinul si nu se va comporta frumos cu mine. M-a amuzat copios!”. Povestea este reala, ne asigura Iris, iar intalnirea cu baiatul din club a continuat si la mall. Fabuloasa povestea.
Beatrice: ,,Imi place tinuta, sa nu zic ca esti cumva in aceeasi zona. Imi place cum ai asortat sosetele. As purta, dar nu ma angajeaza!”. Simplu si la obiect. Daca va trece Iris atat de usor si pe sub radarul juratilor, ramane de vazut.

Maurice Munteanu ne face o confesiune: ,,In blocul in care am copilarit, la intrare, era agatata o perdeluta pe care am detestat-o. Desi bluza ma duce cu gandul la perdeluta sinistra, tu ai reusit sa concurezi un look armonios, papusistic!”. Daca primeste sau nu primeste draga noastra Iris stelute, ramane de vazut.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Iris

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました