Bravo, ai stil! – Carina trebuia sa-si dea m… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Carina trebuia sa-si dea m… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Carina trebuia sa-si dea m…

未分類
Bravo, ai stil! – Carina trebuia sa-si dea mai mult silinta! ,,Te-a comparat cu un barbat Iris!"
Bravo, ai stil! – Carina trebuia sa-si dea mai mult silinta! ,,Te-a comparat cu un barbat Iris!”

Saptamana a inceput in forta pentru toate concurentele. Au primit laude, sfaturi si multe stelute, iar clasamentul a fost resetat, deci e cazul sa dea tot ceea ce au mai bun pentru a impresiona. O noua concurenta si-a facut aparitia in platoul ,,Bravo, ai stil!”, Diana, concurenta pe care speram ca deja ati cunoscut-o si ca va place de ea. Si daca am facut un mic bilant al celor doua zile de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, cea de-a cincea saptamana, e musai sa trecem si la defilari. Urmeaza multe surprize asa ca fiti cu ochii pe noi.

In editia din 3 mai, Carina este cea de-a cincea concurenta care ne incanta privirile. Se poarta denimul anul acesta, iar concurenta noastra stie, asa ca vine in fata noastra cu una dintre cele mai actuale tinute. Daca este si corect accesorizata si pusa in valoare, ramane de vazut. Aflam totul din acest material.

In aceasta seara, Carina organizeaza un maraton de pupici. Cine-i va primi pe cei mai multi, va castiga. Si pentru ca Ilinca Vandici este atat de frumoasa, Carina nu vrea sa o bage in joc: ,,La cum arati o sa ni-i furi pe toti!”. Ce spun fetele despre tinuta, aflam chiar acum.
Iris: ,,Coafura ma duce cu gandul la duhul din lampa!”. Si pe voi? Chiar daca geaca cu topul, spune ea, nu se pupa, ca tot merge Carina la un maraton de pupici, arata bine..cumva.

Cu multa incredere, Carina isi prezinta tinuta si in fata juratilor, iar Raluca Badulescu o ia in primire: ,,Te-a comparat cu un barbat Iris. Denim, cu denim, cu denim.. pieptanatura e actuala. Pare ca ai plecat in graba de acasa!”. Sa fie de bine, sa fie de rau? Aflam totul din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Carina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました