Bravo, ai stil! – Raluca, mandra de evolutia… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Raluca, mandra de evolutia… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Raluca, mandra de evolutia…

未分類
Bravo, ai stil! – Raluca, mandra de evolutia lui Beatrice: ,,Te complimenteaza tinuta!"
Bravo, ai stil! – Raluca, mandra de evolutia lui Beatrice: ,,Te complimenteaza tinuta!”

Saptamana a inceput in forta pentru toate concurentele. Au primit laude, sfaturi si multe stelute, iar clasamentul a fost resetat, deci e cazul sa dea tot ceea ce au mai bun pentru a impresiona. O noua concurenta si-a facut aparitia in platoul ,,Bravo, ai stil!”, Diana, concurenta pe care speram ca deja ati cunoscut-o si ca va place de ea. Si daca am facut un mic bilant al celor doua zile de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, cea de-a cincea saptamana, e musai sa trecem si la defilari. Urmeaza multe surprize asa ca fiti cu ochii pe noi.

In editia din 3 mai, cea de-a noua concurenta la defilare este Beatrice, concurenta care ieri, intr-o rochie mulata, din piele, ce o facea sa arate atat de sexy, trece la ceva mai clasic. Daca e tinuta una de trei stelute, ramane de vazut.

Beatrice ne aduce astazi o poveste reala. Merge cu verisorul in oras, la o prajitura, asta pentru ca mama lui nu-l prea lasa sa manance dulciuri. Sa fie, oare, potrivita tinuta?
Diana: ,,Imi place rochia, dar nu as fi pus sacoul. E complex, dar as fi vazut rochia simpla!”.

Acum e acum. Va reusi Beatrice sa ii surprinda pe jurati? Pe colege nu a reusit, insa avem sperante mari ca primeste trei stelute. Totusi, daca primeste sau nu, de ce primeste, de ce nu, aflam din acest material.
Maurice: ,,Ce i-am spus colegei tale Diana, se aplica 100% la tine!”. Usturator.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Beatrice

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました