Bravo, ai stil! – Jurizarea Luizei se lasa c… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Jurizarea Luizei se lasa c… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Jurizarea Luizei se lasa c…

未分類
Bravo, ai stil! – Jurizarea Luizei se lasa cu hohote de ras si lacrimi! Alex nu s-a putut abtine!
Bravo, ai stil! – Jurizarea Luizei se lasa cu hohote de ras si lacrimi! Alex Abagiu nu s-a putut abtine!

Suntem in cea de-a patra zi a celei de-a cincea saptamana de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Ne apropiem cu pasi repezi de cea de-a cincea gala concept, o gala care se anunta cel putin la fel de fabuloasa ca celelalte.
Concurentele noastre au avut ocazia sa dea tot ce au avut mai bun, sa-si puna la bataie toate cunostintele in materie de moda si sa dea frau liber creativitatii si originalitatii lor. Ca au primit sau nu stelute, ca au primit sau nu au primit laude, ca au primit critici, un lucru e cert, fetele noastre au evoluat asa cum era si cazul.
Urmeaza o seara de poveste, povesti memorabile, tinute fabuloase, dar si nelipsitele intrigi, asa ca fiti cu ochii pe noi!

In editia din 4 mai, cea de-a patra concurenta care ne incanta privirile este Luiza, o concurenta care evolueaza pe zi ce trece si se transforma tot mai frumos. Astazi se prezinta in fata noastra cu parul natural, nu cu peruca, insa este la fel de frumoasa si luminoasa. Oare va da pe spate juratii?

In aceasta seara, Luiza merge la o sedinta foto cu cea mai buna prietena, Roxi, intr-o scara de bloc. Si ea, dar si prietena, sunt modele. Oare ce parere vor avea fetele si juratii?
Iris: ,,Acesta este outfitul in care ai reusit sa integrezi cel mai bine sabotii!”. Cu cateva ajustari, Luiza a conturat o tinuta armonioasa in ochii colegei sale.
Diana: ,,Nu-mi plac ciorapii, iar la par as fi facut niste bucle!”.

Oare va reusi si Luiza sa treaca atat de usor de filtrul jurului?
Va anuntam inca de pe acum ca jurizarea s-a lasat cu hohote de ras si cu lacrimi. Alex Abagiu nu s-a putut abtine sa nu rada la glumele lui Maurice. Totusi, despre tinuta, doar de bine, desi exista multe modificari pe care ar trebui sa i le-a aduca tinutei: ,,Este un styling complex!”. Oare primeste Luiza trei stelute in aceasta seara?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Luiza

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました