Bravo, ai stil! – ANDREEA, CU OCHII PE DIANA… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – ANDREEA, CU OCHII PE DIANA… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – ANDREEA, CU OCHII PE DIANA…

未分類
Bravo, ai stil! – ANDREEA, CU OCHII PE DIANA: ,,Am vazut un stilist ce a cumparat fix geanta ta!"
Bravo, ai stil! – ANDREEA, CU OCHII PE DIANA: ,,Am vazut un stilist ce a cumparat fix geanta ta!”

Suntem in cea de-a patra zi a celei de-a cincea saptamana de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Ne apropiem cu pasi repezi de cea de-a cincea gala concept, o gala care se anunta cel putin la fel de fabuloasa ca celelalte.
Concurentele noastre au avut ocazia sa dea tot ce au avut mai bun, sa-si puna la bataie toate cunostintele in materie de moda si sa dea frau liber creativitatii si originalitatii lor. Ca au primit sau nu stelute, ca au primit sau nu au primit laude, ca au primit critici, un lucru e cert, fetele noastre au evoluat asa cum era si cazul.
Urmeaza o seara de poveste, povesti memorabile, tinute fabuloase, dar si nelipsitele intrigi, asa ca fiti cu ochii pe noi!

In editia din 4 mai, cea de-a cincea concurenta care ne incanta privirile este Diana, astazi a patra zi a ei la ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Daca s-a acomodat, daca s-a imprietenit cu cineva, ce asteptari are pe parcursul show-ului, totul aflam din acest material.

In aceasta seara, Diana merge la o petrecere pe un yacht, insa pana acolo, merge la o plimbare pe faleza, nu singura, ci cu prietenele. Si daca s-a pomenit de prietene, trebuie sa aflam de la Diana daca ea crede sau nu crede intr-o prietenie ce se poate lega aici, intr-o competitie: ,,Nu cred si nu am sa cred acest lucru. Aici avem acelasi scop, toate, acela de a castiga. Nu exista prietenie. Daca vor fi prietenii pana in momentul de fata, la un moment dat va exista si o tradare!”. Urmeaza si imagini din culise. Pentru a le urmari, click pe material.

Tot Diana a spus ca ce este mai rau..abia acum urmeaza si ca, dintre toate concurentele, se asteapta la Andreea sa fie cea mai rea cu ea. Oare de ce? Si ca tot a venit vorba despre Andreea, tanara scoate la iveala ceva ce ne socheaza. O suspecteaza pe Diana ca lucreaza cu un stilist, mai mult, intr-un magazin din mall, cel cu care presupune ca lucreaza Diana, ar fi cumparat fix geanta pe care concurenta o prezinta astazi in fata noastra. Asa sa fie, oare? Sa fie, oare, doar o coincidenta? Cum se apara Diana? Ce spun juratii despre aceste acuzatii? Ce parere au despre tinuta propusa de Diana in aceasta seara? Totul aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Diana

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました