Bravo, ai stil! – Andreea, look de-o finete … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Andreea, look de-o finete … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Andreea, look de-o finete …

未分類
Bravo, ai stil! – Andreea, look de-o finete absoluta! Detaliile au facut diferenta! ,,Cea mai buna"
Bravo, ai stil! – Andreea, look de-o finete absoluta! Detaliile au facut diferenta! ,,Cea mai buna tinuta din platou”

Suntem in cea de-a patra zi a celei de-a cincea saptamana de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Ne apropiem cu pasi repezi de cea de-a cincea gala concept, o gala care se anunta cel putin la fel de fabuloasa ca celelalte.
Concurentele noastre au avut ocazia sa dea tot ce au avut mai bun, sa-si puna la bataie toate cunostintele in materie de moda si sa dea frau liber creativitatii si originalitatii lor. Ca au primit sau nu stelute, ca au primit sau nu au primit laude, ca au primit critici, un lucru e cert, fetele noastre au evoluat asa cum era si cazul.
Urmeaza o seara de poveste, povesti memorabile, tinute fabuloase, dar si nelipsitele intrigi, asa ca fiti cu ochii pe noi!

In editia din 4 mai, cea de-a opta concurenta la defilare este nimeni alta decat Andreea, doar ca pana ne va prezenta ea tinuta, merge catre Constantia. Alex Abagiu nu s-a putut abtine si a spus ce vede de pe scaunul lui: ,,Zici ca e calare pe matura!”. Hohotele de ras rasuna in tot platoul.

In aceasta seara, Andreea merge la Iasi, la opera, la un concert caritabil. Ce frumos! Sa vedem cum arata tinuta pentru un asemenea eveniment.
Alina: ,,Chiar imi place foarte mult. Nu am ce sa spun. Ii vine foarte bine. E o tinuta pe care as purta-o si eu. Cum ne-a obisnuit!”. Carina, in schimb, are de facut cateva observatii: ,,Nu-mi plac mocasinii. Imi place cum arata partea de sus. Nu-mi place geanta!”. Nici nu-i place, nici nu-i displace, iar Diana are foarte multe comentarii negative.

Suntem curiosi, insa, ce vor spune juratii, mai ales ca Andreea ne-a obisnuit pana acum cu cele mai bune tinute. O mai suspecteaza, oare, ca lucreaza cu un stilist? Ramane de vazut.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Andreea

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました