Bravo, ai stil! – Carina, iritata de atitudi… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Carina, iritata de atitudi… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Carina, iritata de atitudi…

未分類
Bravo, ai stil! – Carina, iritata de atitudinea Dianei: ,,Mai bine simpla decat pom de Craciun"
Bravo, ai stil! – Carina, iritata de atitudinea Dianei: ,,Mai bine simpla decat pom de Craciun ca tine!”

Gala 5 a sezonului 8 ,,Bravo, ai stil!” este aici! Avem un concept cu totul special pentru aceasta seara magica: RETRO GLAM, un concept care le permite concurentelor sa jongleze cu creativitatea, imaginatia si originalitatea.

Fetele au trecut printr-o saptamana de foc. Ne-au aratat ce au invatat pana acum, daca au tinut sau nu cont de sfaturile juratilor, ne-au aratat cat de frumos pot evolua si cat de minunate sunt. Dincolo de tinutele pe care le poarta si ni le aduc in atentie, atitudinea este cea care adauga stralucire oricarui articol vestimentar. Ne-au demonstrat de ce sunt in stare, iar acum a venit vremea sa tragem linie, iar cea mai buna sa castige. Daca si in aceasta seara se vor ridica la asteptarile juratilor si la exigentele pe care cea de-a cincea saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!” le impune, ramane de vazut. Va invitam sa ramaneti alaturi de noi si sa va bucurati de un show marca ,,Bravo, ai stil!”. Urmeaza multe, multe surprize si, din pacate, o concurenta care va pleca acasa.

In editia din 5 mai, in cea de-a cincea gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a patra concurenta care ne incanta privirile este Carina. Surpriza de proportii a avut in gala trecuta, cand a reusit, prin multa munca, sa se claseze pe primul loc in clasament. Are multe voturi de la cei de acasa, de la fanii emisiunii ❤, desi nu se astepta. Imaginea ei a fost conturata ca fiind rauta, dura, fandosita, insa a demonstrat tuturor ce suflet minunat are. Da, e adevarat, spune lucrurilor pe nume si nu se ascunde dupa deget, ceea ce este de apreciat, doar ca, stiti si voi, cateodata adevarul doare si ne cam ferim de el.
Cu zambetul pe buze si cu multa energie, Carina ne prezinta tinuta ei fabuloasa. Daca sunteti curiosi si voi, e musai sa dati click pe material.

Tinuta pe care Carina o prezinta in gala RETRO GLAM nu prea este pe placul Dianei, care o vede mult prea simpla, prea dezgolita in zona gatului. Comentariul acid o face pe concurenta sa rabufneasca: ,,Mai bine simpla ca mine, decat un pom de Craciun ca tine!”. In acest caz, se pune problema urmatoare: ori Diana are ceva cu toate fetele, ori fetele au ceva cu Diana. Timpul ne va spune cine e de vina: ,,Cand iese camera Diana se schimba si ne ataca!”.
In ceea ce priveste juratii, sunt dati pe spate de tinuta Carinei, atat va putem spune. Restul, aflati din acest material. Ce le-a placut, ce nu le-a placut, ce ar fi schimbat, ce ar fi adaugat, totul aflam din material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Carina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました