Bravo, ai stil! – BEATRICE, SURPRIZA SERII! … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – BEATRICE, SURPRIZA SERII! … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – BEATRICE, SURPRIZA SERII! …

未分類
Bravo, ai stil! – BEATRICE, SURPRIZA SERII! ,,Asa trebuie sa arate o concurenta din sezonul 8"
Bravo, ai stil! – BEATRICE, SURPRIZA SERII! ,,Asa trebuie sa arate o concurenta din sezonul 8″

Gala 5 a sezonului 8 ,,Bravo, ai stil!” este aici! Avem un concept cu totul special pentru aceasta seara magica: RETRO GLAM, un concept care le permite concurentelor sa jongleze cu creativitatea, imaginatia si originalitatea.

Fetele au trecut printr-o saptamana de foc. Ne-au aratat ce au invatat pana acum, daca au tinut sau nu cont de sfaturile juratilor, ne-au aratat cat de frumos pot evolua si cat de minunate sunt. Dincolo de tinutele pe care le poarta si ni le aduc in atentie, atitudinea este cea care adauga stralucire oricarui articol vestimentar. Ne-au demonstrat de ce sunt in stare, iar acum a venit vremea sa tragem linie, iar cea mai buna sa castige. Daca si in aceasta seara se vor ridica la asteptarile juratilor si la exigentele pe care cea de-a cincea saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!” le impune, ramane de vazut. Va invitam sa ramaneti alaturi de noi si sa va bucurati de un show marca ,,Bravo, ai stil!”. Urmeaza multe, multe surprize si, din pacate, o concurenta care va pleca acasa.

In editia din 5 mai, in cea de-a cincea gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a noua concurenta care ne incanta privirile este Beatrice.
Beatrice a fost o surpriza inca de la intrarea in show-ul de moda. A propus tinute care mai de care mai extravagante si nonconformiste. S-a bucurat de critici constructive, a invatat multe in aceste cinci saptamani petrecute alaturi de cei mai buni oameni din domeniul modei si al make-upului, a plans, a ras si s-a bucurat de evolutie pe toate planurile. Cu ce ne surprinde si astazi, in aceasta seara de gala, in gala RETRO GLAM, aflam din acest material.

Despre tinuta prezentata in aceasta seara de Beatrice, Iris are de spus doar de bine. Chiar si Alina a avut doar de bine de comentat. Ce sa mai, se pare ca au cam ramas fara cuvinte. Oare nu se asteptau?

In fata juratilor, Beatrice, plina de incredere, primeste cele mai multe complimente. Si astazi demonstreaza ca stie cu se mananca moda si propunerile actuale. Tinuta lui Beatrice este catalogata despre cea mai buna din aceasta seara, drept pentru care primeste 5 pe linie!

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Beatrice

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました