Bravo, ai stil! – Iris, aparitie sexy si pro… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Iris, aparitie sexy si pro… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Iris, aparitie sexy si pro…

ES
Bravo, ai stil! – Iris, aparitie sexy si provocatoare! Raluca: "Este un look diferit!"
Bravo, ai stil! – Se schimba registrul! Iris, aparitie sexy si provocatoare! Raluca: “Este un look diferit!”

Iata ca am ajuns si in cea de-a sasea saptamana de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Timpul a trecut extrem de repede, insa foarte frumos alaturi de concurente, jurati si de Ilinca Vandici.
Dupa o gala aparte, o gala in care, din pacate, ne-am despartit de Luiza, suntem pregatiti si nerabdatori sa vedem ce ne-au pregatit concurentele in editia de azi, dar si in cele viitoare. Voi nu?

In editia din 8 mai, cea de-a opta concurenta care ne incanta privirile este Iris, roscata noastra focoasa. Propusa si cu tot ce are mai frumos la vedere, Iris ne da pe spate si cu defilarea.

Iris si-a facut gagica si se duce cu ea la o petrecere la piscina, acolo unde se afla toti fostii ei iubiti. Interesanta poveste, interesanta si tinuta, nu?
Beatrice: ,,Imi place foarte mult jacheta. Nu stiu ce sa zic despre pantofi!”.

Maurice: ,,Este una dintre putinele dati in care povestea se potriveste cu tinuta. Desi nu ma omor dupa styling, s-a reusit ceva omogen!”. Si daca Maurice a avut de spus doar de bine, Alex Abagiu ii face concurentei tinuta praf: ,,Pantofii nu-mi plac, dresurile sunt ieftine, body-ul este oribil, jacheta este ceva pisica neagra..moarte!”. Totusi, juratul nostru ii da steluta. Ce sa mai intelegem de aici?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Iris

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました