Bravo, ai stil! – Alina ridica platoul in pi… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Alina ridica platoul in pi… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Alina ridica platoul in pi…

未分類
Bravo, ai stil! – Alina ridica platoul in picioare! Iris i se alatura direct pe ringul de dans!
Bravo, ai stil! – Alina ridica platoul in picioare! Iris i se alatura direct pe ringul de dans!

Iata ca am ajuns si in cea de-a sasea saptamana de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Timpul a trecut extrem de repede, insa foarte frumos alaturi de concurente, jurati si de Ilinca Vandici.
Dupa o gala aparte, o gala in care, din pacate, ne-am despartit de Luiza, suntem pregatiti si nerabdatori sa vedem ce ne-au pregatit concurentele in editia de azi, dar si in cele viitoare. Voi nu?

In editia din 8 mai, cea de-a cincea concurenta care ne incanta privirile este Alina. Ea a reusit sa creeze un moment divin in gala, a obtinut note maricele si a avut ocazia sa se bucure de complimente, dar si de criticile constructive ale juratilor. Ce ne-a pregatit astazi, aflam din acest material.

In aceasta seara, Alina merge la mare. Nu sa se balaceasca, ci merge la terase, la cluburi, la petreceri de tot felul. Sa fie, oare, tinuta potrivita? Tinuta ca tinuta, insa cine si-a dat seama ca azi Alina si-a schimbat look-ul? Ce credeti, ii sta bine roscata?
Maria: ,,Imi place, dar mi-as fi dorit ca rochia sa fie mai scurta. In rest, iti sta foarte bine roscata!”.

Juratii au fost si ei pregatiti pentru jurizarea concurentei inca de cand a pornit la defilare. Daca au de spus ceva de bine sau de rau, aflam din acest material.
Raluca Badulescu: ,,Toata tinuta pe care ai compus-o e ce trebuie, e actuala. Lucrezi cu cineva, nu lucrezi cu cineva..nu stiu. Piesele nu sunt genul de piese pe care tu le porti in mod normal!”. Maurice, insa, este de alta parere. Nu-i prea place geanta si nici faptul ca accesorizarea este ea prost facuta. Daca primeste sau nu primeste Alina stelute, ramane de vazut?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Alina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました